Geriausiai įvertinti receptai

Čia rasi atrinktus geriausius receptus pagal lankytojų vertinimus. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/geriausi/2

Puslapiai: 1 2 3 4

Kepti kiaušiniai su pomidorais

Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol baltymai sukrekės. Baigiant kepti, užbarstoma smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Valgoma su duona, virtomis bulvėmis. Taip pat kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Saldžios bulvytės

Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltus ir gerai išmaišyk. Ką gi, turime baltos masės gabalą ir rudos, tai paimame po šaukštelį abejų spalvų tešlos ir su delniukais suformuojame ..

Recepto vertinimas: 5

Duona su sūriu

Duona iskepti, iskepus ja pabarstyti sutarkuotu suriu ir uzdengti. Kiek laiko palaikius apibarstyti druska ir susmulkintu cesnaku. Valgyti su susmeigimo pagaliukais arba sakute. Tikrai skanus patiekalas.=) (Saule)..

Recepto vertinimas: 5

Totoriškas padažas

Susmulkinti raugintą agurką (nulupus ir išėmus sėklas), svogūną, petražolių lapelius. Visus produktus sumaišyti su majonezu ir pagardinti. ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su vyšniomis

Iš miltų, vieno kiaušinio trynio, tarkuoto sviesto ir 100 g miltinio cukraus užminkome tešlą. Suvyniojame į plėvelę ir laikome šaltai 30 minučių. Tešlą įdedame į riebalais pateptą skardą taip, kad krašteliai išsikištų aukštai virš skardos. Keliose vietose subadome tešlą ..

Recepto vertinimas: 5

AGURKIENĖ SU KRAPAIS

Du agurkus atidedame i sali. Visi kiti agurkai plonai nulupami, perpjaunami isilgai pusiau, sauksteliu isskobiamos seklos ir tada susmulkinami mazdaug 2 cm dydzio kubeliais. Kubeliai apibarstomi rozmarinais, tada suberiami i puoda su darzoviu sultiniu ir uzdengus 20 min. paverdami ant mazos ugnies. ..

Recepto vertinimas: 5

Pekino kopūstų salotos su vištiena

Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną ir vištienos krūtinėlę, įberiame vištienos prieskonių, druskos. Atvėsiname. Šiaudeliais supjaustome papriką, obuolį, kopūstą, ridikėlius ir agurką - griežinėliais.Viską sumaišome su majonezu ir kečupu, patiekdami ant viršaus..

Recepto vertinimas: 5

Žali svarainiai su cukrumi

Gerai nuplautus sunokusius svarainius perplauti virintu vandeniu, supjaustyti plonomis skiltelemis, isimti seklas ir seklalizdzius. Taip paruostus svarainius sudeti i svarius stiklainius sluoksniuojant su cukrumi, gerai suslegti, gausiai apibarstyti cukrumi ir uzdaryti plastmasiniais dangteliais. La..

Recepto vertinimas: 5

Raganos kepsnys

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 5

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija su daržovėmis

Lazaniją pavirkite 5 minutes (įpylę slakelį aliejaus), isimkite is vandens. Žirnelius nuplikykite karstu vandeniu. Pomidorus supjaustykite, briuselio kopūstus pakepinkite su pomidorais, pabarstykite prieskoniais. Pievagrybius pakepinkite. Istirpdytą sviestą sumaisykite su miltais ir užpylę..

Recepto vertinimas: 5

Šventinė silkė

Labai gerai išvalytos ir išmirkytos silkės su kaulais supjaustomos nedideliais vienodais gabaliukais. Į emaliuotą puodą dedamas žiedais supjaustytų svogūnų sluoksnis, o ant jo kuo glaudžiau — silkių gabaliukai (gabaliukų nugarėlės padažomos į cinamoną). Ant jų užberiamos ..

Recepto vertinimas: 5

Aštrios krevetės prie alaus

Saldytas nelukstentas krevetes be jokiu riebalu sukresti i nepridegancia keptuve, pakepti kol aptirps, nupilti dali vandens, isspausti cesnaka, sudeti smulkiai pjaustyta paprika, 10-15 lasu tabasco padazo (tai toks karciuju pipiru padazas), pipirus, pasudyti. Lengvai pakepti, kol kreveciu lukstai bu..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su pomidorais ir svogūnais

Mėsą supjaustyti, pakepinti, pasūdyti, pridėti supjaustytų svogūnų ir dar pakepinti. Padažui svogūną, morką sutarkuoti ir pakepinti. Tada sudėti kitus produktus ir pavirti. Mėsą sudėti į padažą ir troškinti. Pomidorus supjaustyti, apkepinti ir sudėti ant paukštienos. Patiekti s..

Recepto vertinimas: 5

Pekino kopūstų salotos su pupelėmis

Virtą kumpį supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname kopūstą, agurką, česnaką. Viską sumaišome su majonezu. (.)..

Recepto vertinimas: 5

Pomidorai savo sultyse be odelių

Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsuk..

Recepto vertinimas: 5

Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas (Jūratės)

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros grūdelių, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu išsukta varškė ir dar viskas išmaišoma. Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabalėliais. Į varškės masę sudedami moli..

Recepto vertinimas: 5

Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi. Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieno. Negilioje lėkštėje sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus. Pamerkti vištienos gabalėlius į kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Kengūros karštas obuolių pyragas

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 5

Žiemos gėlė

Silkių filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį. Suberiame poro griežinėlius, agurku kubelius, įdedame majonezą ir išmaisome. Į lekštę dedame ananasų griežinėlius, ant jų dedame silkių salotas ir papuošiame pomidorais bei petražoliu šakelėmis...

Recepto vertinimas: 5

Braškiniai ledai

Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Jogurta sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę. Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus. Ledus pa..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti grybai su bulvėmis

Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prieskonių. Bulves supjaustyti kubeliais ir išvirti. Išvirtas bulves sudėti į karščiui atsparų indą ir apdėjus grybais patroškinti kol bulvės įsigers grybų sultiniu. Patiekti lėkštėje papuošus pomidorų griežinėliais ..

Recepto vertinimas: 5

Virtas rūkytas kumpis

Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puodą su šaltu vandeniu. Jam užvirus, sudedamos prieskoninės daržovės, prieskoniai ir verdama tol, kol suminkštės. Išvirtas paliekamas tame..

Recepto vertinimas: 5

Grybų kotletai (Lauros)

Išvirti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vandenį, kuriame virė grybai, pasūdyti, užvirinti ir įberus ryžius juos išvirti. Išvirusius ryžius sumaišyti su grybais, įdėti smulkiai supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir įberti pagal skonį pipirų bei druskos. Viską gerai išmai..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos kukuliai su ryžiais

Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais ryžiais, pakepintais svieste svogūnais, piene išplaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais. Viskas gerai išsukama ir iš masės daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Apkepinti kukuliai baigiami troškinti s..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4