Miltai, miltų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/miltai/97

Svogūnų sriuba

Svogūnų sriubaIngridientai:3—4 bulvės, 1,5l sultinio arba vandens, 3 svogūnai, obuolys, 30 g margarino, 30 g lašinių, 2 šaukštai grietinės, lauro lapelis, druskos.Gaminimas Bulvės supjaustomos šiaudeliais ir išverdamos sultinyje arba vandenyje. Svogūnai supjaustomi plona..

Recepto vertinimas: 0

Torero viščiukas

Torero viščiukasIngridientai:220 g viščiuko, 50 g alyvuogių aliejaus, 30 g baltojo vyno, 50 g mėsos sulčių, 10 g pomidorų padažo, 60 g šviežių grybų, 30 g pomidorų, 30 g raudonosios saldžiosios paprikos, 10 g kukurūzų miltų, 30 g sumuštinių duonos, druskos.Gaminimas V..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)

Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)Ingridientai:Bulvių, 1 kiaušinio, miltų, morkų, svogūno galvutės, grybų, petražolių ar krapų, muskato prieskonių, druskos, sviesto, grietinės, lukštentų saulėgrąžų.Gaminimas Išvirtas bulves sumaigyti. Įmušti kiaušinį, įbe..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinis

Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 2 kiaušiniai; 1 arb. š. acto; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. lydyto sviesto; Aliejaus tešlai aptepti; Miltų kočioti; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 250 g braškių; 500 g obuolių; 50 g cukraus; 500 g varškės..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai su kava

Sausainėliai su kavaIngridientai:200 g minkšto sviesto,2 kiaušiniai,100 g cukraus,4-5 šaukštai tirpios kavos,1 arbatinis šaukštelis malto cinamono,350-400 g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.GaminimasSviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais Įmaišome kavą ir cinamoną. P..

Recepto vertinimas: 0

Aviena mairūno padaže

Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai lietiniai

Biskvitiniai lietiniaiIngridientai:0,5 stiklinės miltų, stiklinė pieno, 3 kiaušiniai, 1,5 šaukšto medaus, 5 šaukštai sviesto, 50 g šviežių abrikosų, 2 šaukštai smulkintų lazdynų riešutų, 2 šaukštai romo, 0,5 šaukštelio kepimo miltelių, druskos. Papuošimui: 200 g varškės, ..

Recepto vertinimas: 0

Petražolių makaronai

Petražolių makaronaiIngridientai:50 g šviežių petražolių 3 kiaušiniai 400 g miltų 2 šaukšteliai sviesto 1 šaukštelis druskos pipirųGaminimasPetražoles nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir smulkiai supjaustykite. Kiaušinius ir petr..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių sriuba

Žemuogių sriubaIngridientai:1/2l. pieno, 4 kiaušiniai, 150 g cukraus, 2—3 stiklinės žemuogių, 1/2l. virinto vandens.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maišant, užvirinama, o sutirštėjus atvėsinama. Žemuogės pe..

Recepto vertinimas: 0

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai

Šokoladiniai pyragėliaiIngridientai: 125g juodojo šokolado 125g sviesto 100g pieniško šokolado 2 kiaušiniai 100g smulkintų graikinių riešutų 175g miltų Paruošimo būdas: Juodąjį šokoladą ir ištirpinti vandens dubenyje , po to sumaišyti su išplaktais kiaušiniais , su..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..

Recepto vertinimas: 0

Krovainis

KrovainisIngridientai:1 kg ruginių miltų, 2 stiklinės kiaulės kraujo, druskos.Gaminimas Miltai suminkomi su krauju ir druska. 2—3 val. tešla laikoma šiltai. Po to daromi nedideli kepaliukai ir kepama kaip duona. Žemaitiškas patiekalas. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių bifšteksas

Bulvių bifšteksasIngridientai:250 g bulvių 2 morkos 1 petražolės šaknis 80 g žaliųjų žirnelių 1/2 šaukšto ryžių 1 kiaušinis 1 šaukštas miltų 30 g margarinoGaminimasIšvirti morkas, petražolės šaknį ir pertrinti per sietelį arba ..

Recepto vertinimas: 0

Desertas " Vaivorykštė"

Desertas " Vaivorykštė"Ingridientai:Aviečių kremui: 50 g aviečių uogų, 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo), 50 g cukraus, 10 g želatinos. Šaltalankio kremui: 50 g uogų, 200 g grietinėlės, 70 g cukraus, 10 g želatinos, 50 g vandens. Šokoladiniam kremui: 200 g grietinėlės, 50 g cukr..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai

Riešutiniai saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 šaukštai maltų riešutų,2. 2 šaukštai kakavos miltelių, 3.2 šaukštai miltinio cukraus, 4.5 šaukštai kondensuoto pieno, 5.3 šaukštai ištirpinto sviesto, 6.1 šaukštas romo, vanilinio cukraus, truputis cinamono. Gaminimas: R..

Recepto vertinimas: 0

Ananasiniai kukuliai

Ananasiniai kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai, 2.120 g miltų, žiupsnelis druskos, keletas šaukštų pieno, 3.2 šaukštai gabalėliais supjaustyto ananaso, riebalų, miltinio cukraus. Gaminimas: Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma te�..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės šokolado padaže

Kriaušės šokolado padaže Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. kriaušių, 3 šaukštai cukraus, gvazdikėlių, citrinos žievelė. Padažui: 1 stiklinė pieno, 1 šaukštas kakavos, 1 šaukštas cukraus, 10 g. krakmolo. Gaminimas: Nuluptos kriaušės perpjaunamos pusiau, išėmus sėklides, s..

Recepto vertinimas: 0

Grybų pudingas

Grybų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 1 stiklinė pieno arba sultinio, sviesto formai patepti, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus suk..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai ledai

Šokoladiniai ledai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g pieno, 20 g grietinėlės, 115 g cukraus, 3 g želatinos, 1 g vanilės, 1 kiaušinis. Šokoladiniam mišiniui: 5 g kakavos miltelių, 15 g pieno, 5 g cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, s..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai

Vaniliniai rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 tryniai, 2.150 g cukraus, 3.3 stiklinės miltų, 4.2 pakeliai vanilinio cukraus, 5.200 g sviesto, 6.125 g lazdyno riešutų, 7.200 g varškės. Gaminimas: Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilin�..

Recepto vertinimas: 0

Kefalės su burokėliais

Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Pyragėliai su agrastais ir kiviaisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 300 g miltų; 30 g mielių; 2 valg. š. cukraus; 150 ml drungno pieno; 40 g grietinės; 6 valg. š. aliejaus; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 250 ml pieno; ½ pak. vanilinio pudingo miltelių; 1 valg. š. ..

Recepto vertinimas: 0

MORKOS TEŠLOJE

MORKOS TEŠLOJEIngridientai:4 morkos 3 kiaušiniai3 šaukštai grietinės5-6 šaukštai miltų4-5 šaukštai aliejauspagal skonį kmynų arba petražolių lapeliųdruskosGaminimasMorkas apvirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir iši..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai garstyčių padaže

Troškinti grybai garstyčių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės sultinio, 1,5 šaukšto garstyčių, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto..

Recepto vertinimas: 0