Miltai, miltų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/miltai/64
Apkepta grybų košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 citrinos sultys, žalumynų. ..
Recepto vertinimas:
Sūrio kukuliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 baltymai, 200 g tarkuoto sūrio, truputis miltų, riebalų kepimui, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, druskos,pipirų. Gaminimas: Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberi..
Recepto vertinimas:
BlynaiIngridientai:300 ml pieno, 100 ml grikių miltų, 200 ml kvietinių miltų, 1 šaukštas mielių, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 1 kiaušinis, 2 dl verdančio pieno.Gaminimas•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kia..
Recepto vertinimas:
Kvietinė košėIngridientai:2 stiklinės rupiai maltų kvietinių miltų, 2 stiklinės vandens, 1—2 stiklinės pieno, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Persijoti miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumiIngridientai:70 g margarino; 250 g medaus; 200 g cukraus; 125 ml tamsaus alaus; 1 kiaušinis; ¼ arb. š. malto kardamono; ¼ arb. š. maltų gvazdikėlių; 1 nubrauktas arb. š. cinamono; 2 valg. š. romo; Trinta citrinos žievelė; 3 lašai karčių..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTI MĖSĖČIAIIngridientai:400 g mėsos faršo100 g apvirtų ryžių1 kiaušinis5 didelės morkos1 svogūnas4 skilt. česnakoVegetos, pipirųPetražoliųAliejausKečupoTešlai:MiltųGazuoto mineralinio vandensGaminim..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
BANANINIAI SAUSAINĖLIAIIngridientai:2 stiklinės miltų3 šaukštai cukraus1 šakštelis kepimo miltelių1 stiklinė sutrintų bananų1 kiaušinis2 šaukštai aliejaus2 šaukštai pieno žiupsnelis druskosGaminimasMiltus, cukrų..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiai su cukatomis
Imbieriniai sausainiai su cukatomisIngridientai:30 sausainių: 250 g miltų; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 100 g sviesto arba margarino; 100 g cukraus; 1 vanilės lazdelė; 1 arb. š. imbiero miltelių; 1 trynys; 50 g imbiero cukatų (cukrinukų); Miltų kočiojimui.Gaminimas Vanilės lazdel�..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešlaIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Bal..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS SU VYNUIngridientai:10 pievagrybių40 g sviesto3 šaukštai miltų50 g žuvies sultiniostiklinė grietinės2 kiaušinio tryniaistiuklinės sauso baltojo vynocitrinadruskosGaminimasĮ svieste pakepintus miltus supilkite žuvies..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainėliaiIngridientai:400g miltų, 200g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 1g amonio karbonato (potašo), 1 kiaušinis aptepimui, 100g cukraus apibarstymui.Gaminimas Miltai ir atšaldytas sviestas ant lentos kapojami, kol nelieka sausų miltų. Tada supilama grietinė, šaukšte ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinėIngridientai:Nugarinės, pievagrybių, svogūnų, miltų, aliejaus, prieskonių mėsai, baltų ir juodų pipirų.Gaminimas Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą iš�..
Recepto vertinimas:
Biskvitas jogurteIngridientai:persikų jogurto ( galima ir kitokį), konservuotų persikų, 3 šaukštus brinkintos ( o paskui ištirpintos ) želatinos, miško uogų želė. biskvitui: 6 trynius išsukame su 2 šaukštais krakmolo, stikline cukraus ir stikline miltų. Sudedame plaktus..
Recepto vertinimas:
Tortas su vynuogėmisIngridientai:125 g margarino, 1 valg. š. grietinės, 1,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 3 valg. š. juodųjų serbentų džemo, 100 g mėlynųjų vynuogių. Kremui: pakelis vynuogių drebučių, 1 stiklinė 35 procentų riebumo grietinėlės, 2 valg. š. ..
Recepto vertinimas:
Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos. Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..
Recepto vertinimas:
Kiniškos salotos su garstyčiomis
Kiniškos salotos su garstyčiomis Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g kiniškų salotų,1 šaukštas cukraus1 šaukštas aliejaus1 arbatinis šaukštelis garstyčių miltelių, malto imbierodruskos Gaminimas: Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į..
Recepto vertinimas:
VENGRIŠKA ANTIENAIngridientai:500 g anties krūtinėlės1 svogūnas500 g pomidorų400 g raudonosios paprikos1 skiltelė česnako1,5 šaukšto sviesto1 šaukštelis miltųdruskosGaminimasČesnaką susmulkinti. Papriką nuplauti, iš..
Recepto vertinimas:
Kopūstienė su pupelėmisIngridientai:500g. kiaulienos kaulų, 400g. raugintų kopūstų, 1/2 stiklinės pupelių, morka, svogūnas, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai taukų, šaukštas grietinės, pipirų, druskos, 3 lauro lapai.Gaminimas Pupeles 5-8val. užmerk..
Recepto vertinimas:
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltų, 1-2 šaukštai kakavos miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 4 šaukštai brendžio. Pertepti: 400 g grietinėlės (35 proc. riebumo), pakelis grietinėlės standiklio, šauk�..
Recepto vertinimas:
Pica "Mozaika" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 500 g miltų, vandens, druskos. Viršui: 2 rauginti agurkai, 2 riekelės rūkytos šoninės, 1 paprika, 5 pievagrybiai, 3 riekutės sūrio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:250g maltos veršienos4 šaukštaiKiaušinai25 nedideli marinuoti pievagrybiai2 šaukštai miltųŠaukštelis čiobreliųDruskos, pipirų Aliejaus virinimuiPapuošimui:Rauginto agurko griežinėlių Č..
Recepto vertinimas:
Užkandėlė tešlojeIngridientai:8 krabų lazdelės, 4 nedidelės jaunos morkos, 8 vidutinio dydžio pievagrybiai, 2 svogūnai, nedidelis brokolis, nedidelė cukinija, 100g. miltų, šaukštas sirupo, 80g. bulvių krakmolo, 3 kiaušiniai, 125ml. alaus, citrinų sulčių, druskos, aliejaus virti.Gam..
Recepto vertinimas:
Menkė, kepta su bulvėmisIngridientai:800 g šaldytos menkės minkštimo, 1 šaukštas miltų ar džiūvėsėlių, 100 g sviesto ar lašiniukų, truputis maltų pipirų, druskos, 1 kg bulvių, 2 stiklinės baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Atšildyta menkė supjaustoma gabalai..
Recepto vertinimas: