Miltai, miltų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/miltai/46
Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)
Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)Ingridientai:2 pakeliai (po 180g) kvadratinių sausainių, 400 g varškės sūrelio (vanilinių ar be priedų), 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, folijos, braškių arba marmeladinių saldainių, Papuošimui: miltinio cukraus.G..
Recepto vertinimas:
Plokštainis su uogieneIngridientai:5—6 bulvės, 3 šaukštai miltų, 2—3 kiaušiniai, cukraus, 50 g sviesto, uogienės, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdomą ir viskas gerai sumaišoma. Tešla plonu sluoksniu kreči..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotis
Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotisIngridientai:8 kiaušiniai, 185 g cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 150 g miltų, 35 g krakmolo.Gaminimas Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius sukti su cukrumi, kol masė pabals, o jos tūris pad..
Recepto vertinimas:
Pertrinta aguročių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g aguročių, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 tryniai, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrint..
Recepto vertinimas:
DEŠRELIŲ APKEPASIngridientai:200 g salierų gumbų200 g pastarnokų200 g morkųvandensdruskosporų200 g dešros2-3 šaukštai alyvų aliejausPadažui:šaukštas kvietinių miltų300 ml pienožiupsnelis druskosbaltųjų pip..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAIIngridientai:600g viščiuko filė6 ankštiniai pipirai(skirtingų spalvų)300g svogūnų2 š. sojos padažo3 š. paprikos miltelių2 š. kario 1a.š. malto imbiero druskos,pipirųGaminimasVištieną..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragėliai su avietėmis
Plikyti pyragėliai su avietėmisIngridientai:8 - 10 pyragėlių 100 g šviežių aviečių, 55 g sviesto, 75 g miltų, šauštelis cukraus, žiupsnelis druskos, 2 kiaušiniai, 125 ml vandens, 325 ml grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus, 100 g raudonųjų serbentų želė.Gaminimas Didelį p..
Recepto vertinimas:
Traškūs avižiniai sausainiai (Skirmantės) (foto)
Traškūs avižiniai sausainiai (Skirmantės) (foto)Ingridientai:100 ml tirpinto sviesto; 250 ml avižinių dribsnių; 80 ml cukraus; 1 kiaušinis; 3 š. miltų; 0,5-1 a.š. vanilinio cukraus; žiupsnelis druskos. Gaminimas Sudėti visus sausus ingredientus į indą, užpilti tirpintu sviestu..
Recepto vertinimas:
Paprastas čili Ingridientai: 2 kg vidutinių ar tamsių pupelių 1 kg trintų pomidorų 250-500 g keptos maltos jautienos ar kalakutienos 2 arbatinių šaukštelių čili miltelių Gaminimas: Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais..
Recepto vertinimas:
ŠvilpikaiIngridientai:8—9 bulvės, stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, nugarinamos ir sugrūdamos. Ataušus suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, viskas suminkoma, padaromas volelis, j..
Recepto vertinimas:
Tortas "Auksinė karūna"Ingridientai:100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papuošti. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažuIngridientai:200 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 70 g rudojo cukraus, 60 g ištirpinto sviesto, 250 ml pieno, ..
Recepto vertinimas:
Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai
Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Šokoladinis pyragaitis slepia savyje karamelės srautą. 1.0,75 puodelio sviesto 2.190 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 3.3 kiaušiniai 4.3 kiaušinių tryniai 5.0,3 puodelio cukraus 6.1,5 šaukštelio vanilės 7.0,3 pu..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 baltos duonos riekės 2 šaukštai alyvų aliejaus šaukštelis paprikų miltelių 3 skiltelės česnako 0.5 šaukštelio pipirų kiaušinis šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Vištiena su pomidorais ir svogūnais
Vištiena su pomidorais ir svogūnais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 svogūnai, 4 pomidorai, lauro lapelis. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, morka, 2 šaukšteliai miltų, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė sultinio, dru..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..
Recepto vertinimas:
Lazanija su brokoliaisIngridientai:150g lazanijos lakštų, didelis baklažanas, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 1kg brokolių, 60g sviesto, 50g sijotų miltų, 200g grietinėlės, muskato riešutų, kiaušinis, druskos, pipirų, 100g sūrio (geriausia "Mozarella"), 50g tarkuoto "Parmezan" sūrio.Gam..
Recepto vertinimas:
Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..
Recepto vertinimas:
SENOLIŲ PYRAGASIngridientai:5 kiaušiniai5 šaukštai cukraus5 šaukštai miltų1 stiklinė aguonų1 pakelis vanilinio cukraus1 stiklinė razinųKremui:200 g sviesto0,5 l virtos nesaldžios obuolių košės1 pakelis vanilinio cukraus1 stik..
Recepto vertinimas:
Nugos pyragasIngridientai:150 g sviesto; 150 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 3 kiaušiniai; 250 g miltų; 3 valg. š. romo; 3 arb. š. kepimo miltelių; 3 valg. š. pieno; 50 g kapotų migdolų; 100 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"); Riebalų forma..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas paprastasisIngridientai:1 stiklinė miltų,1 stiklinė cukraus,3 kiaušiniai,4 - 5 obuoliai,pusė arbat. šaukštelio cinamono,gabalėlis sviesto.GaminimasCukrų gerai išplakti su kiaušiniais mikseriu (būtinai), sudėti milt..
Recepto vertinimas:
TORTAS "ŠVELNUMAS''Ingridientai:1 indelis kondensuoto pieno kremui:2 kiaušiniai 400g grietinės1 stiklinė miltų 200g cukraus0,5 šaukštelio sodos papuošimui:1 šaukštas acto kokoso drožlių GaminimasKondensuotas pienas, kiaušiniai ..
Recepto vertinimas:
Duonelė su vaisiaisIngridientai:16 vienetų: 3 stiklinės ruginių ir kvietinių miltų – santykiu 1:1, 1 nubrauktas v.š. kepimo miltelių, 1 a.š. druskos, 50 g sviesto, 1,5 stikl. kefyro (arba rugščios grietinės), pagal skonį norimų džiovintų vaisių, riešutų.Gaminima..
Recepto vertinimas: