Miltai, miltų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/miltai/108

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽEIngridientai:8 porai1 šaukštas sviesto2 šaukštai miltų1.5 stiklinės alaus250 g virtos dešros150 g aštraus fermentinio sūriopagal skonį druskos, maltų pipirųGaminimasBaltąsias porų dalis 15 min...

Recepto vertinimas: 0

RIEŠUTINIAI LEDAI

RIEŠUTINIAI LEDAIIngridientai:500ml pieno190g cukraus1 šaukštas kukurūzų miltų375ml kondensuoto pieno2 šaukštai kapotų pistacijų2 šaukštai kapotų migdolų2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nus..

Recepto vertinimas: 0

Virtas padažas salotoms

Virtas padažas salotomsIngridientai:20 g miltų, 5 ml garstyčių miltelių, 15 ml cukraus, žiupsnelis kajano (maltos raudonos aitriosios paprikos), 2 kiaušinio tryniai, 20 g svieto, 175 ml pieno, 60 ml vyno acto.Gaminimas Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, g..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai saldainiai

Grietininiai saldainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė grietinėlės arba pieno, 1 stiklinė cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 1/3 stiklinės kakavos miltelių, cukraus pudros. Gaminimas: Viską virti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų. Maišyti. Kai pradės tirštėti, perpilti..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai dubenėliai su braškių kremu

Biskvitiniai dubenėliai su braškių kremuIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai, 150 g cukraus, 100 g miltų. Kremui: 400 g braškių, 4 kiaušinių tryniai, 0,4 l grietinėlės (35 proc.), 1 šaukštas želatinos, 150 g cukraus pudros, vanilino. Gaminimas Tryniai išsukami su cukrumi, baltymai iš..

Recepto vertinimas: 4

Želė su vynuogėmis ir džinu

Želė su vynuogėmis ir džinuIngridientai:6 porcijos 400 g smulkių juodųjų vynuogių be kauliukų, 300 ml džino, 125 g citrinų arba apelsinų, 10 ml želatinos, 600 ml vandens, 75 g miltinio cukraus. Gaminimas Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Prideng..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai pyragėliai

Riešutiniai pyragėliaiIngridientai:200g. lazdynų riešutų, 150 g. cukranendrių cukraus, 2 kiaušinių baltymai. Įdarui: 100 g. neriebaus tepamo varškės sūrio "Philadelphia", 4-5 valgomieji šaukštai šokolado skonio cukraus miltelių, 1 šaukštelis vanilinio cukraus su tikra vanile.Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs morkų laiveliai

Saldūs morkų laiveliaiIngridientai:1 stiklinė morkų tyrės,125 g sviesto,125 g cukraus,4 kiaušiniai,120 g miltų,2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, sviesto kepimo formelėms patepti.Papuošimui:1 baltymas,1 stiklinė cukraus pudros,b..

Recepto vertinimas: 0

Migdolai su paprika

Migdolai su paprikaIngridientai:Šaukštas alyvuogių aliejaus, 350 g migdolų, paprikų miltelių, druskos.Gaminimas Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepiname migdolus apie 5 minutes. Išimame iš keptuvės ir sudedame į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę. Atvėsiname, pasūdome, pagar..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs riestainėliai

Sūrūs riestainėliaiIngridientai:500g. miltų, 200g. sviesto, 3 tryniai, kiaušinis, 40g. mielių, šaukštelis sodos, 1/2 stiklinės grietinės, aguonų arba kmynų, druskos.Gaminimas Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį d..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIENOS PADAŽAS

ŽĄSIENOS PADAŽASIngridientai:---GaminimasSkystį, kuriame kepė žąsis, nugariname, į likusius riebalus įberiame šaukštą miltų, įpilame šiek tiek sultinio, stiklinę vyno, užviriname. Tiekiame atskirai arba užpilam..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti trikampėliai su grietine

Riebaluose kepti trikampėliai su grietineIngridientai:20 trikampių: 3 tryniai; 30 g grietinės; 1 valg. š. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 100 g miltų; 500 g lydyto sviesto kepimui.Gaminimas Trynius sumaišyti su grietine, vaniliniu cukrumi bei druska. Į šią masę po šaukštą įma..

Recepto vertinimas: 0

Gemalų dribsniai su ananasais

Gemalų dribsniai su ananasais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai dribsnių, 150 g ananasų sulčių, 0,5 šaukštelio imbiero miltelių. Gaminimas: Ananasus nulupti, išimti šerdis, išspausti sultis, įberti imbiero miltelių ir išmaišyti su dribsniais...

Recepto vertinimas: 0

Skrebučiai su sūriu

Skrebučiai su sūriuIngridientai: 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 3 šaukštai pieno 100g tarkuoto sūrio druskos petražolių lapelių 1 bandelė Gaminimas: Kiaušinius , pieną ir miltus suplakti , įdėti tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus petražolių lapelius . Bandelę..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės).  Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..

Recepto vertinimas: 0

Uogos su pienu

Uogos su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g uogų, 2.100—200 g miltinio cukraus,3.0,5 litro pieno ar grietinėlės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos bra�..

Recepto vertinimas: 0

Rageliai su abrikosais

Rageliai su abrikosaisIngridientai:15 ragelių: 200 ml pieno; 500 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 2 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 30 konservuotų abrikosų puselių.Gaminimas Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTA LAŠIŠA SU SŪRIU

APKEPTA LAŠIŠA SU SŪRIUIngridientai:150 g lašišos filė50 g svogūnųaliejaus30 g fermentinio sūrio50 g grietinėssviestošauktas miltųprieskoniųGaminimasŽuvį supjaustyti į 2-3 riekutes, pabarstyti prieskoniais, miltais, leng..

Recepto vertinimas: 0

LYDEKA GELTONAJAME PADAŽE

LYDEKA GELTONAJAME PADAŽEIngridientai:viena apie 2 kg lydeka25g sviestovandens, druskosPadažui: 125g sviesto3 šaukštai miltų3 kiaušinių tryniaicitrinos, kapariųmuskato riešutožuvies sultinioGaminimasLydekos uodegą įkiškite gerklėn..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis plokštainis

Šokoladinis plokštainisIngridientai:250g. sviesto, nepilna stiklinė cukraus, 1/4 stiklinės vandens, 3 šaukštai kakavos, 250g. pieno miltelių, 250g. sumaltų sausainių, riešutų, razinų, migdolų.Gaminimas Į indą sudėti sviestą, suberti cukrų, kakavą, įpilti vandens ir virti ant ma�..

Recepto vertinimas: 0

Krapų padažas

Krapų padažasIngridientai:40 g sviesto, 50 g miltų, 1 stiklinė sultinio, nemažas pluoštelis šviežių krapų, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties, kiaušinio trynys, druskos.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir maišant kaitinama ant mažos ugnies, kol suti..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Vaisinė laimė"

Desertas "Vaisinė laimė"Ingridientai:400 ml grietinėlės, kivis, mangas, 40 g tamsiojo šokolado, 40 g braškių, 8 biskvitiniai sausainiai, 4 šaukštai miltinio cukraus, 4 šaukštai braškių sirupo.Gaminimas Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame g..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės „marmurinės" bandelės

Šokoladinės „marmurinės" bandelėsIngridientai:90 g pusiau saldaus (juodojo) sutrupinto šokolado, 125 g patrupinto šokolado su lazdynų riešutais, 2 dideli kiaušiniai, lengvai suplakli, 200 g natūralaus jogurto, 100 g cukraus, 1 1/4 šaukštelio vanilės esencijos, 90 g ištirpinto s..

Recepto vertinimas: 0

VUŠČIUKAS SU MELIONU IR VERMUTU

VUŠČIUKAS SU MELIONU IR VERMUTUIngridientai:450 g viščiukas, 50 g sviesto,4 skiltelės kapoto česnako,50 g kapotų petražolių,100 g meliono, 75 g vermuto,pusė šaukštelio kukurūzų miltų,15 g graikinių riešutų,salo..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Plikytos tešlos vainikas su braškėmisIngridientai:80 g sviesto; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. trintos citrinos žievelės; 200 g miltų; 4 kiaušiniai; 500 ml grietinėlės; 50 g cukraus; Cukraus pudros pabarstyti. 500 g braškių; 1 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Braškes nuplauti ir ket..

Recepto vertinimas: 0