Miltai, miltų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/miltai/69
Troškintas ungurysIngridientai:800 g ungurio, 2 citrinos, 20 g sviesto, 2 svogūnai, saliero, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, mairūno), 1/2 stiklinės baltojo vyno, druskos, miltų ar džiūvėsėlių.Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, paš..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Velykinės bandelės margučiams įdėti
Velykinės bandelės margučiams įdėtiIngridientai:(12-15 vienetų)20 g mielių,1 stiklinė pieno,50 g sviesto,1 šaukštas cukraus,1 kiaušinis,0,5 kiaušinio bandelėms aptepti, truputis druskos, 500 g miltų,4-5 šaukštai sezamo s..
Recepto vertinimas:
ŽEMĖS PLUTAIngridientai:3 kiaušiniai,2-3 šaukšteliai vanilininio cukraus,0.5 stiklinės cukraus,1.5 stiklinės miltų,0.5 stikl. aliejaus,0.5 stikl. vandens.GaminimasKiaušinius išplaki, sudedi vanilinį cukrų, įdedi cukraus, miltus, alieju..
Recepto vertinimas:
Saldi sriuba su skryliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė džiovintų obuolių, 100 g razinų, 100 g džiovintų svarainių, stiklinė cukraus, stiklinė spanguolių sulčių, pusė citrinos, 2 l vandens, šaukštas krakmolo. Skyrliams: Stiklinė miltų, druskos, vandens, aguonų. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis
Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g šviežių grybų, 2 morkos, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 200 g jautienos arba veršienos su kaulų, 1 l vandens, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas arba poras, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas
Bulvių ir džiovintų obuolių apkepasIngridientai:8—9 bulvės, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 0,5 stiklinės pieno, stiklinė išbrinkintų ir smulkiai supjaustytų džiovintų obuolių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos ir iš..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su mėsos padažu
Bulviniai blynai su mėsos padažuIngridientai:Blynams: 800 g bulvių; 100 g svogūnų; 1 kiaušinis; 2 valg. š. miltų; Druskos; Aliejaus kepimui. Padažui: 300 g jautienos faršo; 100 g svogūnų; 2 susmulkintos česnako skiltelės; 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse; 2 valg. š. grieti..
Recepto vertinimas:
Pyragas IIIngridientai:6 kiaušiniai,2 stiklinės cukraus,1 stiklinė aliejaus,2 stiklinės miltų,2 šaukšteliai kepimo miltelių,obuolių arba kakavos.GaminimasKiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, išplakus suberti miltus, sumai..
Recepto vertinimas:
ALUJE TROŠKINTAS KARPISIngridientai:1kg karpis1,5 stiklinės alaus1 stiklinė atskiesto acto1 sauja razinųnutarkuota citrinos žievelė3 gvazdikėliai, druskos4 šaukštai miltų1 stiklinė džiūvėsėlių6 kvapnieji pipirai6 juodiej..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Draugų spurgosIngridientai:1,5 kg miltų, 3 šaukštai sviesto, 1/3l. grietinėlės, kiaušinis, 12 trynių, stiklinė cukraus, 2 šaukštai mielių, marmelado, cukraus pudros, cinamono.Gaminimas Trynius ištrinti su cukrumi iki baltumo ir sumaišyti su grietinėle. Suberti persijotus miltus, sutr..
Recepto vertinimas:
Spurgos "Snieguolės"Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2kg. varškės, 3 kiaušiniai, 2-3 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, kvapniosios esencijos, žiupsnelis druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Varškę permalti mėsmale. Sudėti visus kitus produktus ir užminkyti tešlą. �..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''
JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''Ingridientai:700g minkštos jautienos, 150g raugintų agurkų100g liesos rūkytos šoninės, 1 svogūnas (100g)3 šaukštai garstyčių, 3 šaukštai alyvų aliejaus2 skiltelės česnako..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmisIngridientai:Biskvitui: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų lazdyno riešutų; 150 g miltų; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų skardai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 1 kg vynuogių; 300 g grietinėlė..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsniai su čederiuIngridientai:4 gabalėliai jautienos (po 140g. kiekvienas), 4 griežinėliai čederio, 4 gabalėliai lieso kumpio, 4 šaukštai miltų, 4 kiaušinių baltymai, 4 šaukštai duonos trupinių, 4 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai sviesto, 4 griežinėliai maltų juodųjų ..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaušiniai, 1,5 stiklinės cukraus, druskos, 4 stiklinės pieno, 3 stiklinės miltų, 0,5 kg varškės, sviesto, grietinės. Gaminimas: 3 kiaušiniai suplakami šaukštu su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėm pieno, sumaišoma ..
Recepto vertinimas:
Menkės kukulaičiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 menkės, 2.600 g bulvių, 3.1-2 kiaušiniai, šaukštas sviesto, druskos, pipirų, miltų žuviai apvolioti, riebalų. Gaminimas: Virta menkė, nulupama, išėmus kaulus sumaigoma (galima sumalti mėsmale), sumaišoma su virtomis bulv�..
Recepto vertinimas:
Menkės troškinys su šparagais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g menkės, 2.500 g šparagų, 3.200 g pievagrybių, 4.100 g žaliųjų žirnelių, 5.svogūnas, 6.2 šaukštai krapų, 7.2 šaukštai citrinos sulčių, 8.šaukštelis tarkuotos citrinos žievės, 9.stiklinė daržovių nuoviro, ..
Recepto vertinimas:
Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų pupelių sriubaIngridientai:1,5 stiklinės raudonųjų pupelių, 2 l. vandens, 1 svogūnas, 50g. nuvalytų graikinių riešutų, 0,5 šaukšto miltų, 2 šaukštai sviesto, maltos raudonosios aitriosios paprikos, druskos, petražolių lapelių.Gaminimas Pupeles nuplauname, suberiame į ..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais
Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jautienos nugarinė 500gMarinuoti agurkėliai 5 vntSvogūno galvutės 2 vntFermentinis sūris 100gMiltai  ..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 125 g raugintų kopūstų, 20 g morkų, 10 g petražolių, 20 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, 15 g sviesto, 20 g grietinės, 5 g žalumynų, 15 g džiovintų grybų, pipir..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 400 g jautienos, šaukštas pomidorų padažo, šaukštas miltų, 150 g raugintų agurkų, 600 g bulvių, 90 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepin..
Recepto vertinimas: