Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/jautiena/10
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..
Recepto vertinimas:
Lazanija su jautienaIngridientai:500g paruoštos lazanijos tešlos, 70g sviesto, 300g jautienos faršo, 100g saliero šaknies, 1 morka, svogūno galvutė, 5 skiltelės česnako, stiklinė sauso raudono vyno, 100g pomidorų, druskos, pipirų, stiklinė Bešamelio padažo.Gaminimas Paruoškite teš..
Recepto vertinimas:
SuktinukaiIngridientai:1/2kg jautienos, 200 g riebios kiaulienos arba 100 g rūkytų lašiniukų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, miltų ar džiūvėsėlių suktinukams pavolioti, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui.Gaminimas Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pai..
Recepto vertinimas:
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..
Recepto vertinimas:
Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru)
Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru)Ingridientai:250 g jautienos, 250 g kiaulienos, 200 g žemės riešutų (arba pistacijų), 200 g migdolų, 1 svogūno, 1 citrinos, 250 ml grietinėlės, 250 g alyvuogių aliejaus, kmynų, tortiljų (žr. receptą „ Actekiškos tortiljos"), 1 ..
Recepto vertinimas:
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.2—3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės,5. 1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20&md..
Recepto vertinimas:
Porų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l vandens, 0,5 stiklinės viskio, 400 g vištienos, 2 porai, 200 g jautienos, svogūnas, 40 g džiovintų slyvų, šaukštelis džiovintų peletrūnų, 50 g rūkytos šoninės, druskos, pipirų. Gaminimas: Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnu..
Recepto vertinimas:
Špinatų sriuba IIIngridientai:2 l jautienos sultinio, 2 džiovinti baravykai, 300 g špinatų, 2 šaukštai miltų, 50 g sviestoGaminimasŠpinatus smulkiai supjaustome, patroškiname dalyje sultinio, įdedame grybus. Atvėsiname, grybus supjaustome, ..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Olija Podrida troškinysIngridientai:250 g žirnių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 250 g avienos, pusės porcijos vištienos sultinio arba paruoštos sriubos, 250g rūkyto kumpio, 3 česnakinės dešrelės, 150g naminės dešros, 1/2 balto kopūsto galv..
Recepto vertinimas:
Įdarytas jautienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g jautienos kepsnio, 100 g varškės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas pieno, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juo..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Bulvės su mairūnuIngridientai:5—6 bulvės, lauro lapas, 100 g lašinių, 2 obuoliai, šaukštelis mairūno, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Nusunkiamos. Paspirgintuose lašinukuose apkepinami skiltelėmis supjaustyti obuoli..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su jautienaIngridientai:4 riekelės duonos,30g sviesto, 2 šk. aštrių garstyčių,250g jaučio arba veršio kepenėlių,4 marinuoti agurkėliai,50g svogūnų,2 šk. tarkuotų krienų,salotų lapų.Padaža..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500—600 g jautienos, 2.3—4 morkos, 3.1 griežtis arba ropė, 4. nedidelis kopūstas, 5.500 g bulvių, 6.druskos, 7.žalumynų Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS
ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPASIngridientai:1kg jautienos3 paprikos3-4 pomidorai2 morkos2 svogūnai300g fermentinio sūrio250g majonezoprieskonių, druskospipirų, kmynų, petražolių10 alyvuogių ( nebūtinai)GaminimasMėsą supjaus..
Recepto vertinimas:
Prancūziškai kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių 3.1 šaukštas sviesto 4.1 šaukštas miltų 5.1 šaukštelis buliono 6.1 šaukštelis citrinos sulčių Gaminimas: Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą su..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS KEPSNYSIngridientai:200g jautienos,1 šaukštas vyno acto balzamo,1 šaukštas sojos padažo,2 griežinėliai kepto baklažano,2 griežinėliai keptos cukinijos,2 griežinėliai šviežio itališko sūrio,4 kepti vynuoginiai p..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Portugalietiškai kepta jautiena su pomidorais
Portugalietiškai kepta jautiena su pomidoraisIngridientai:Jautienos filė išpjova,200g pomidorų,bulvės,svogūnas,grietinėlė,1-2 skiltelės česnako,vyno actas,alyvuogių aliejus,raudonėlio, druskos,juodų pipirų,prieskonių mės..
Recepto vertinimas:
Mėsos keksasIngridientai:700 g faršo ( jautiena su kiauliena per pusę), kepti svogūnai, prieskoniai ( j.pipirai, bazilikas, baltieji pipirai, prieskoniai maltai mėsai), 2 kaiušiniai ir 2 tryniai, nuplikyti kmynai, 3 šaukštai krakmolo, truputį mineralinio vandens.Gaminimas Visk�..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Jautiena burgundiškaiIngridientai:1,5 kg jautienos, 150 g riebalų, druskos, baltųjų pipirų, 400 g morkų, 1 ryšelis svogūnų laiškų, 60 g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė konjako, 1l. raudonojo burgundiškojo vyno, 2 česnako skiltelės, 1 lauro lapas, 1 čiobrelio šakelė, 3-4 p..
Recepto vertinimas:
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kopūsto, 100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos, 2 l mėsos sultinio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai petražolių lapelių, pipirų, mairūno, druskos. Gaminimas: Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mė..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su džiovintomis slyvomis
Jautiena, troškinta su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g jautienos minkštimo, 2.1 šaukštas miltų, 3.60g sviesto arba riebalų, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas pomidorų tyrės, 6.150g džiovintų slyvų , druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti skersai,..
Recepto vertinimas: