Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/jautiena/8
Rytietiška svogūnų sriubaIngridientai:0,5 kg. jaučio krūtinėlės, 0,5 kg. svogūnų, 2 šaukštai pomidorų pastos, šaukštas sviesto, sriubos prieskonių, druskos, maltų pipirų, 2 šaukštai smulkintų petražolių.Gaminimas Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, ..
Recepto vertinimas:
MĖSOS KALNASIngridientai:450 g maltos jautienos1/3 puodelio džiuvesėlių2 kiaušiniaipusė svogūnopusė žalios paprikospadažui: 2 pomidorai be odelėsdu šaukštai pomidorų padažočesnako, svogūno ir truputį maltosjaut..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Grybų ir ryžių sriubaIngridientai:500 g jautienos kaulų 250 g šviežių pievagrybių 20 g sviesto 50 g ryžių 125 g virtų šparagų 10 g šviežių peletrūnų druskosGaminimasMėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro šalto sūdyto vandens, užvirinkite ir virki..
Recepto vertinimas:
Platelių dešra Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 kg kiaulienos, 2 kg jautienos, 100 g cukraus, 100 g spirito, 100 g prieskonių mišinio (pipirų, svogūnų, česnako, mairūno). Gaminimas: Mėsą supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir palaikyti 2-3 dienas. Po to ją sumalti, dėti prieskonius, cu..
Recepto vertinimas:
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmisIngridientai:350 g turkiškų žirnių, 500 g jautienos, 1 karka, 1 smegeninis kaulas, pusė vištos, 4-5 l vandens, 400 g bulvių, 150 g morkų, 60 g svogūnų, 200 g šparaginių pupelių, 200 g kopūsto, 300 g baltųjų runkelių, 250 g špinatų, dr..
Recepto vertinimas:
Jautienos paštetas su marinuotais agurkais
Jautienos paštetas su marinuotais agurkaisIngridientai:200 g. virtos liesos jautienos, mažas svogūnas, marinuotas agurkas, žiupsnelis šviežių krapų, 100 g. sviesto, šaukštelis garstyčių padažo, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapu..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas guliašas su raugintais kopūstais
Pikantiškas guliašas su raugintais kopūstaisIngridientai:4 asmenims reikia:750g jautienos nugarinės,3 šaukštų aliejaus,6 svogūnų,2 česnako skiltelių,druskos,maltų pipirų,saldžiosios paprikos miltelių,šaukštelio kmyn..
Recepto vertinimas:
Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmo
Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmoIngridientai:1 kg maltos kiaulienos ir jautienos, 1 svogūnas,1 kiaušinis,2 piene išmirkytos batono riekelės,2 šaukštai švelnaus pomidorų padažo, 5-6 šaukštai sezamo sėklų,100 g r..
Recepto vertinimas:
KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS
KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAISIngridientai:Nedidelė kopūsto gūžė300 g jautienos6 bulvės2-3 riekelės pyragopusė kiaušiniosvogūnaspipirųlauro lapelisdruskos2 šaukštai grietinės2 l vandensGaminimasKopūsto g$..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotosIngridientai:Stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens, truputis druskos, 250 g keptos arba virtos jautienos, 1 - 2 apelsinai. Padažui: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 1/8 l aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrino..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiais
Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiaisIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 250 g veršienos, 100 g ryžių, 2 riekelės pyrago, 2 šaukštai pieno, 1 kiaušinis, 20 g sviesto, 1 morka, 1 svogūnas, druskos, pipirų, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, prie..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Jautiena drebučiuose (Ramunės)
Jautiena drebučiuose (Ramunės)Ingridientai:600 g virtos jautienos, 9 džiovintos slyvos, 1 indelis kukurūzų, 6-7 marinuoti agurkai , 1/2 virtos morkos, truputis petražolių, 5 stiklinės jautienos sultinio, 3 šaukštai želatinos.Gaminimas Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena
Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautienaIngridientai:Sultinius: 1 kg. vištienos su kaulais, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, kvapniųjų pipirų grūdelių, 3l. vandens, petražolių lapelių. Virtinukams: 400g. maltos jautienos, 1 svogūnas, 2 stiklinės miltų, 1 kiau..
Recepto vertinimas:
Svogūnų sriubaIngridientai:600g kiaulienos ar jautienos su kaulais 2—3 svogūnai, 1 šaukštas krakmolo, 0,5 stiklinės grietinės, 100g sviesto, 200g pyrago, 1 salieras, 1 poras,www.skanus.lt 6 pipirai, 2 lauro lapeliai, 3l. vandens.Gaminimas Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir ..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS KEPSNYS SU PADAŽUIngridientai:50 g aliejaus, 10 g garstyčių grūdelių,200 g jautienos išpjovos, druskos, pipirų.Padažui: 30 g aliejaus, 20 g citrinų sulčių,50 g šiaudeliais pjaustytų salierų stiebų,50 g šiaudeli..
Recepto vertinimas:
Virta jautienaIngridientai:1kg jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—..
Recepto vertinimas:
Prancūziški jautienos kepsneliai
Prancūziški jautienos kepsneliaiIngridientai:300g. jautienos filė, 4 ilgos rūkytos šoninės juostelės, 4 riekelės batono, 70 g. sviesto, 2 šaukštai aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė..
Recepto vertinimas:
Sultinyje virta jautienaIngridientai:800 g jautienos be kaulo, 2 stiklinės sultinio, 2 morkos, svogūnas, petražolių, 80 g rūkytos šoninės, 50 g miltų, 50 g riebalų, 1/2 stiklinės raudono vyno, česnako, lauro lapų, mažas indelis pomidorų padažo, pipirų, druskos.Gaminimas Jauti..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..
Recepto vertinimas:
Jautienos apkepasIngridientai:700 g jautienos faršo, 800 g bulvių košės (paruoštos iš virtų ir trintų bulvių, pieno ir sviesto), 2 raudonos saldžiosios paprikos, 7-10 česnako skiltelių, 1/2 stiklinės jautienos sultinio, druskos, maltų juodųjų pipirų, tarkuotų muskatų, žalumynų: ..
Recepto vertinimas: