Portugalietiškai kepta jautiena su pomidorais

Ingridientai:
Jautienos filė išpjova,
200g pomidorų,
bulvės,
svogūnas,
grietinėlė,
1-2 skiltelės česnako,
vyno actas,
alyvuogių aliejus,
raudonėlio, druskos,
juodų pipirų,
prieskonių mėsai.
Gaminimas
Jautieną supjaustyti gabaliukais, apkepinti, paskui sudėti susmulkintą česnaką ir kepinti kol česnakas pagels, užpilti vyno acto, užberti susmulkintų petražolių, supilti grietinėlės pakelį, įdėti pagal skonį raudonėlio, druskos ir prieskonius mėsai. Bulves išvirti ir jau atvėsusias apkepinti aliejuje. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis ir išdėlioti lėkstėje. Žalią svogūną, supjaustytą riekelėmis, išdėlioti šalia pomidorų, apšlakstyti vyno acto sultimis, užberti juodų pipirų, druskos, alyvuogių aliejumi. Viskąą patiekti didelėje lėkšštėje. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!