20 rezultatų ieškant "zuvies patieklai"
Žvejų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g žuvies sultinio, 30 g šviežio sterko, 150 g bulvių, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos, lauro lapelių, žalumynų. Gaminimas: Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvie..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Žuvies užkepėlėIngridientai: 300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša) 250g ryžių 1 didelis poras 1 didelė morka 200 ml grietinėlės 200 g fermentinio sūrio trupinių pipirų druskos žuvies prieskonių Krapų Gaminimas: Žuvį supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir bulvių užkepėlėIngridientai: 0,5 kg bulvių 700 g žuvies filė 1 didelis poras 1 morka 200 g fermentinio sūrio 1 stiklinė pieno 3 alyvų aliejaus druskos, pipirų, žuvies prieskonių trupinių indui pabarstyti Gaminimo būdas: Bulvės išverdamos ir supjaustomos ..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos su ryžiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g virtos žuvies 2 stiklinės ryžių 0.5 stiklinės majonezo šaukštas pomidorų pastos petražolių lapelių 0.5 citrinos vandens druskos Gaminimas: Iš virtos žuvies išrinkite kaulus. Filė susmulkinkite gabaliukais. Išvirusius ..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Įdarytas lynas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Jums reikės: vieno didelio lyno (apie 1,5 kg), apie 200 gr rukytu lasinuku, vidutinio dydzio virtos morkos, puses stiklines konservuotu zirneliu, 2 virtu kiausiniu, vidutinio dydzio svoguno, 4-5 skilteliu cesnako, zuvies prieskoniu (su druska), tr..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Orinis žuvies pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies filė, 2.50 g pieniškų dešrelių, 3.50 g lašinių, 4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas, 5.5 valgomieji šaukštai pieno, 6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių, 7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražo..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė, 2.1 stiklinė pieno arba sultinio, 3.1 kiaušinis, 4.3 riekelės sužiedėjusio pyrago, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių. Įdarui: 6.200 g baravykų arba vo..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže
Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė 2.1 svogūnas 3.2 skiltilės česnako 4.10 g ženšenio 5.2 šaukštai aliejaus 6.1 šaukšteli “SambalOelek” 7.1/2 šaukštelio muskato riešutų 8.1/2 maltų juodųjų pipirų 9.3 šausk�..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pankoliaisIngridientai:500 g plekšnės arba lašišos filė 1 kg žuvies kaulų 1 citrinos sulčių 4 – 5 pankolių gumbeliai 4 svogūnai 2 aurų lapeliai 1 morka 1 saliero stiebas 10 g šviežių petražolių 1 skilt. česnako 80 g alyvuogių aliejus 100 ..
Recepto vertinimas:
Grilyje keptas sterkasIngridientai:8 gabaliukai sterko (gali būti ir lašiša), 1 citrina, 1 skiltelė česnako, 1 ryšelis petražolių, 50 g sviesto, druskos, žuvies pagardų.Gaminimas Žuvies gabaliukus pašlakstyti citrinos sultimis, Įtrinti druska ir žuvies pagardais. Pastatyti šalta..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir kopūstų apkepasIngridientai:1 svogūnas, 1 raudonoji paprika, 1 šaukštas margarino, 850 ml. raugintų kopūstų, 500g. jūros žuvies filė, 2 šaukštai skysto medaus, 120 g. grietinėlės, saldi malta paprika, petražolės. Gaminimas Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griež..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)
Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)Ingridientai:1 porcija: 80g žuvies filė, 15g sviesto, 15g sūrio, skiltelė moliūgo ar obuolys, skiltelė česnako, petražolių, kiaušinis, 1 v.š. miltų ar džiuvėsėlių, 50g bulvių, 50g žirnelių, majonezo.Gaminimas Žuvies fil�..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu
Žuvies filė su sezamais ir mangų padažuIngridientai:700 g žuvies filė (pavyzdžiui, menkių), 2 maži svogūnai, skiltelė česnako, mangas, šaukštas sviesto, 100 ml grietinėlės, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, 100 g sezamų sėklų, 3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus, pusė šaukš..
Recepto vertinimas:
Žuvis po antklode (foto)Ingridientai:600 g. atšaldytos žuvies file, 1 didelė paprika, 50 g. poro, 100 g. cukinijos, 1 didelė morka, 50 g. sviesto, 100 g. fermentinio sūrio, prieskoniai žuviai, 1 citrina, geltonojo imbiero prieskonio, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų.Gaminimas Žuvies file ..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)Ingridientai:600-700 g žuvies filė (ešerio, raudonojo rifų ešerio arba kitos tvirtos mėsos žuvies); 1 žalioji citrina; Druska ir ką tik malti baltieji pipirai; 120 g maltų migdolų; 200 g Crème fraîche arba riebios grietinės; 5 valg. š..
Recepto vertinimas: