Žuvies užkepėlė

Ingridientai:

300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša)
250g ryžių
1 didelis poras
1 didelė morka
200 ml grietinėlės
200 g fermentinio sūrio
trupinių
pipirų
druskos
žuvies prieskonių
Krapų

Gaminimas:

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryžiai, užpilti grietinele, pabarstyti druska , pipirais. Kepti apie 30 min. įkaitintoje orkaitėje iki 200C, į pabaigą pabrstyti tarkuotu sūriu , krapais , kepti kol išsilydys sūris.
Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!