25 rezultatų ieškant "zuvi"
Žuvies apkepas su citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jūrų lydekų 3 nedideli svogūnai 2 citrinos 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 2 batono riekės, mirkytos piene 2 šaukštai sviesto Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Žuvį ir citriną sumalame..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šaldytos žuvies filė 4 kietai virti kiaušiniai 100 g sūdytų voveraičių 50 g svogūnų 30 g sviesto Pipirų Druskos Gaminimas: Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulk..
Recepto vertinimas:
Karpis su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: karpio (apie 1,5 kg) druskos, baltųjų pipirų ctrinos sulčių 2-3 šakelių rozmarino 3-4 šakelių petražolių 3 šaukštų džiūvėsėlių 4 pomidorų 1-2 skiltelių česnako 2 šau..
Recepto vertinimas:
Rūkyta žuvimi įdaryti pomidorai
Rūkyta žuvimi įdaryti pomidorai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 pomidorai, druskos,maltų pipirų,muskato riešutų,300g rūkytos menkės,kiaušinis, 4 šaukštai sviesto,šaukštas aliejaus,svogūnas, 50ml grietinėlės,60g sviesto su žalumynais. Gaminimas: Pomidorus nuplauti, nupjauti virš..
Recepto vertinimas:
Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..
Recepto vertinimas:
Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..
Recepto vertinimas:
Žuvis piene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė 200 g rūkytų lašinukų 2 svogūnai Pieno Maltų pipirų Druskos Gaminimas: Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno,..
Recepto vertinimas:
Žuvies spurgos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos žuvies (skumbrės, jūrų lydekos ar kt.) 2 kiaušiniai 150 g virtų bulvių 4-6 šaukštai kefyro Šaukštelis kepimo miltelių Prieskonių Smulkintų petražolių Nepilna stiklinė miltų Aliejaus Gaminimas: Žuvį nulupame, išimame..
Recepto vertinimas:
Žuvies pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g menkės, supjaustytos nedideliais gabalėliais 350 g šviesaus makaronų padažo 500 g griežinėliais pjaustytų bulvių Aliejaus Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą..
Recepto vertinimas:
Žuvies guliašas su kalendra Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 asmenims 800 g kietos žuvies (menkės, jūrų ešerio) filė Ryšelis ankstyvųjų svogūnėlių 2 dideli pomidorai 100 g agurkų 3 šaukštai aliejaus Šaukštelis druskos Maltų pipirų 3 šaukštai labai riebios grietinės ½ ryš..
Recepto vertinimas:
Prancūziška žuvis Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos 8 pievagrybiai 60 g sviesto 3 pomidorai Poras 2 svogūnai 3 skiltelės česnako Maltų pipirų Druskos Žuvies prieskonių Petražolių Salieras Gaminimas: Žuvies gabalus užpilame trupučiu sū..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė su cukinijomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g filė 1 citrina 500 g cukinijų minkštos odelės 100-120 g sviesto 5 svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Jeigu filė didelė, ją supjaustyti 3-4 cm gabaliukais. Citrinos odelę sutarkuoti, o iš citrinos išspausti sult..
Recepto vertinimas:
Žuvies troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g margarino, 2 svogūnai, 0,5 kg šaldytos žuvies file, 4 – 5 bulvės, 3 pomidorai ar 2 šaukštai pomidorų pastos, šalavijų lapeliai arba maltų kalendrų grūdeliai, druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Silkių sviestas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g sviesto, 250 g silkių, 1 stiklinė pieno, 30 g garstyčių. Gaminimas: Silkę mirkykite piene 7 valandas. Po to išimkite kaulus, sutrinkite žuvį. Sviestą išsukite, kad suminkštėtų, sudėkite trintą žuvį, garstyčias ir labai gerai i..
Recepto vertinimas:
Žuvis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g bulvių, 100 g pomidorų, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirk..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas: