25 rezultatų ieškant "vien"
Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..
Recepto vertinimas:
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Bulvienė su aviena ir pomidorais
Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..
Recepto vertinimas:
Karališka bulvienė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 bulvės 3kiaušinių tryniai svogūnas aliejaus, 1šaukštelis citrinos sulčių, mėtų lapelių,druskos,pipirų Gaminimas: Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro ..
Recepto vertinimas:
Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..
Recepto vertinimas:
Sūdytas avienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 3 šaukštai druskos, 0,5 šaukšto salietros, šaukštelis garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti. ..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, lauro lapas, čiobrelių, 400 g svogūnų, 1 kg bulvių, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada ..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..
Recepto vertinimas:
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..
Recepto vertinimas:
Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Avienos vyniotinis su obuoliais
Avienos vyniotinis su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 500 g obuolių, 100 g razinų, druskos, pipirų, garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 v..
Recepto vertinimas:
Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti avienos griežinėliai
Paniruoti kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g avienos, kiaušinis, šaukštas miltų, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiauši..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su obuoliais
Aviena, troškinta su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas riebalų, druskos, 1 kg kopūsto, 3 obuoliai, stiklinė vandens, mairūno, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, �..
Recepto vertinimas:
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas: