20 rezultatų ieškant "zirneliu vakavimas"
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiekis :10 porcijų 0,5kg sūdytų lašinių [vienas gabalas] 60gr. druskos 30gr. cukraus 100gr medaus 3-4 lauro lapeliai 10 žirnelių juodųjų pipirų truputis baziliko Gaminimas: Užvirti 1l vandens, suberti druską, cuk..
Recepto vertinimas:
Upėtakis marškinėliuose Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau) 6 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių 1 citrina 3 salierų kotai 3 nedideli svogūnai aliuminio folijos sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Sriuba su bulvių omletu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 l nuoviro, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, 1 svogūnas, 1 šaukštas žalių žirnelių, 20 g sviesto, 0,5 sultinio kubelio. Omletui: 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 bulvės, 30 g manų kruopų, 20 g miltų, 1 šaukštas pieno arba grietinėl..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainė Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 5 virtos bulvės, 1 morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 nedidelis salieras, 1 marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g. sviesto, drus..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Pieniška daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pieno, 150g vandens, 50 g žiedinių kopūstų, 15 g ropių, 20 g morkų, 20 g porų, 75 g bulvių, 15 g konservuotų žirnelių, 5 g sviesto, druskos. Gaminimas: Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė ryžių, 3 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, salieras, morka, virtos supjaustytos vištienos, stiklinė konservuotų žirnelių, druskos, pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Ryžius pakepinti svieste, kartu su svogūnais, salieru ir morka...
Recepto vertinimas:
Naminės salotosIngridientai: 3-4 virtos buvės 1 did.virta morka 2 kietai virti kiaušiniai 1-2 rauginti agurkai mažas indelis žirnelių 100g majonezo Pipirų pagal skonį Gaminimas: Bulves, morkas , kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Viską sudėti į indą ir išmaišyti ..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis) 3-4 stiklinės daržovių sultinio 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai susmulkintų petražolių druska Gaminimas: Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą. Po to įpilti sultinį, u..
Recepto vertinimas:
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l mėsos sultinio, 500 g žirnelių, 1 stiklinė grietinės, 2 tryniai, druskos, cukraus, petražolių lapelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti su druska ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Pjemono sriuba - tyrė iš pupelių
Pjemono sriuba - tyrė iš pupeliųIngridientai:1,5 l pupelių tyrės 100 g grietinėlės 2 kiaušiniai 50 g sviesto 100 g žalių žirnelių 100 g grybųGaminimasPerrinktas pupeles nuplauti šaltu vandeniu, užpilti šaltu vandeniu ir virti. Pupelėms suminkštėjus jas pert..
Recepto vertinimas:
Mišrainė drebučiuoseIngridientai:Virtų bulvių, morkų, konservuotų žaliųjų žirnelių, 1-2 raudoni obuoliai, pakelis želatinos, 1/2l. grietinėlės, pusė citrinos.Gaminimas Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas maž..
Recepto vertinimas:
Žirnelių sriuba su skrebučiais
Žirnelių sriuba su skrebučiaisIngridientai:150 g džiovintų žirnių, 800 ml daržovių sukinio, 1 svogūnas, skiltelė česnako, 3 šaukštai sviesto, 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių, 100 g grietinės, 100 g grietinėlės, druskos, maltų muskato riešutų, skrebučiai..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)
Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)Ingridientai:1 porcija: 80g žuvies filė, 15g sviesto, 15g sūrio, skiltelė moliūgo ar obuolys, skiltelė česnako, petražolių, kiaušinis, 1 v.š. miltų ar džiuvėsėlių, 50g bulvių, 50g žirnelių, majonezo.Gaminimas Žuvies fil�..
Recepto vertinimas:
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)Ingridientai:800g. Vištienos krūtinėlės, 200g. žaliųjų žirnelių, 160g. pievagrybių, 40g. kukurūzų miltų, 2l sultinio, citrinžolės, 140g. svogūnų, 3-4 česnako skiltelės, 100ml. sojos padažo, 80g. sezamo sėklų aliejaus, 200g. makaronų, 30m..
Recepto vertinimas:
Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)
Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:800 g sūdytos silkės, 200 g svogūnų, 200 g slyvų, 150 g žalių agrastų, 1 šaukštas razinų, 1 stiklinė pieno, 1 stiklinė vyno acto, 8-10 žirnelių karčiųjų pipirų, 8-10 žirnelių kvepiančiųjų pipirų, 1-2 laur..
Recepto vertinimas:
Salotos "Netikėtas svečias" (Violetos)
Salotos "Netikėtas svečias" (Violetos)Ingridientai:Fermentinio sūrio, 2-3 virti kiaušiniai, daktariškos dešros arba kumpio, konservuotų žirnelių, šiek tiek smulkinto poro arba svogūno, majonezo, grietinės, vegetos arba kitokių prieskonių, maltu pipirų.Gaminimas Fermentinį sūrį sut..
Recepto vertinimas: