21 rezultatų ieškant "trintos m"
Baklažanų ir cukinijų suktinukai
Baklažanų ir cukinijų suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 cukinija 1 baklažanas alyvų aliejaus prieskoninės druskos salotų 4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos sezamų Įdaras 75 g ožkos pieno sūrio 6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų 150 ml trintos var�..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus Išmaišykite vi..
Recepto vertinimas:
Citrininis pyragas Ingridientai: 350 gramų miltų, 350 gramų cukraus, 3 šaukštelių kepimo miltelių, 6 kiaušinių, 3 citrinų Gaminimas Trinant sviestą su cukrumi įmušti po vieną kiaušinį ir pilti sulčių (iš 2 citrinų). Galima įberti trintos citrinos žievelės. Suberti milt..
Recepto vertinimas:
Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..
Recepto vertinimas:
Uogų gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g uogų (žemuogių, braškių, aviečių, serbentų), 2,5 stiklinės virinto vandens, medaus ar cukraus, spalvoto ledo gabaliukų. Gaminimas: Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninam..
Recepto vertinimas:
Trintos braškės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50g braškių, 10g cukraus Gaminimas: Plaktuvu (blenderiu) suplaku 50g šaldytų atlaidintų braškių su 10g cukraus pudros. Šaldytuve uždarame inde jas galima laikyti 96 val. Vincentas Sakas ..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai keksiukaiIngridientai:Didelė kriaušė, šaukštas citrinų sulčių, 100 g cukraus sirupo, 3 šaukštai rudojo cukraus, 75 g sviesto, 150 g miltų, pusė šaukštelio maltų imbierų, ketvirtadalis maltų kvapiųjų pipirų, pusė šaukštelio sodos, kiaušinis, 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandosIngridientai:7—8 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 100 g lašinių, 3 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, dalis skysčio nupilama, pasūdoma, sudedama virtos trintos bulvės, išmaišoma. Ant švaraus kopūstlapio dedama po 2—3 šaukštu..
Recepto vertinimas:
Malta mėsa ant iešmo (Skirmantės) (foto)
Malta mėsa ant iešmo (Skirmantės) (foto)Ingridientai:400-500 g maltos mėsos; 0,5 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas; 2 š. supjaustytų šviežių žolelių; (neturėjau, tai įdėjau džiovintų žolelių mišinio) 2 trintos česnako skiltelės; 1-2 a.š. maltų juodųjų pip..
Recepto vertinimas:
Tortas su braškėmis ir rabarbarais
Tortas su braškėmis ir rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cukraus; 200 g miltų; 5-6 kiaušiniai. Įdarui: 500 g rabarbarų; 500 g braškių; 10 arb. š. želatinos; 2 arb. š. krakmolo; 200 g braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 arb. š...
Recepto vertinimas:
Vainikas su braškėmisIngridientai:Tešlai: 80 g sviesto; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. trintos citrinos žievelės; 200 g miltų; 4 kiaušiniai; 500 ml grietinėlės; 50 g cukraus; Cukraus pudros. Įdarui: 500 g braškių; 1 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Orkaitę įkaitinti iki 200°..
Recepto vertinimas:
Rytų fryzų pyragas su sviestuIngridientai:Tešlai: 30 g mielių; 250 ml drungno pieno; 500 g miltų; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 3 valg. š. cukraus; 1 arb. š. trintos citrinos žievelės; 5 valg. š. sviesto; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 150 g sviesto; 100 g cukraus; 1 arb. š. ..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais
Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutaisIngridientai:600 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 3 tryniai; 75 g cukraus; 50 g sviesto; 200 g maltų graikinių arba lazdyno riešutų; 100 g biskvito arba sausainių trupinių; ½ arb. š. cinamono; ½ arb. š. trintos citrinos žiev..
Recepto vertinimas:
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliaiIngridientai:500 g miltų, ¼ tarkuoto kokoso riešuto, 1 indelis koncentruoto pieno, 1 arbatinis šaukštelis trintos vanilės, 250 g cukraus pudros, 5 kiaušiniai, 125 g sviesto, ½ šaukštelio Elzaso mielių, aliejaus kepimui.Gaminimas Sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Plikytos tešlos vainikas su braškėmis
Plikytos tešlos vainikas su braškėmisIngridientai:80 g sviesto; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. trintos citrinos žievelės; 200 g miltų; 4 kiaušiniai; 500 ml grietinėlės; 50 g cukraus; Cukraus pudros pabarstyti. 500 g braškių; 1 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Braškes nuplauti ir ket..
Recepto vertinimas:
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogiene
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogieneIngridientai:Apie 30 sausainių: 350 g miltų; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Trintos citrinos žievelės; Trintos apelsino žievelės; 4 tryniai; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų migdolų; 3 lašai karčiųjų migdolų aliejaus; 1 valg. š. r..
Recepto vertinimas:
TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS
TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAISIngridientai:1 svogūnas, 1 morka,0,50 g saliero šaknies,30 g aliejaus,50 g lašišos filė,50 g vištienos filė,50 g marinuotų grybų,30 g grietinėlės,''Vegetos''juodųjų pipirų..
Recepto vertinimas:
Su cukrumi trintos mėlynėsIngridientai:1 kg mėlynių, 1,5 kg cukraus.GaminimasUogas paruošti kaip kompotui. Sausas uogas sutrinti mikseriu ar sumalti mėsmale. Plačiame emaliuotame dubenyje masę sumaišyti su cukrumi ir palikti kelioms valandoms pastovė..
Recepto vertinimas:
Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiu
Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 0,5 kg cukrausGaminimasPerrinktas mėlynes labai gerai nuplauti tekančio vandens srove. Paskutinį kartą perplauti šaltu virintu vandeniu. Vandeniui gerai nutekėjus, uogas mediniu ..
Recepto vertinimas:
TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS
TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAISIngridientai:1 kg mėlynių,500 g juodųjų serbentų,1 kg cukraus.GaminimasPerrinktas ir nuplautas uogas pakaitinti uždengtame puode (mėlynes ir serbentus atskirai), kol išsiskirs sultis. Tada pertrinti per sietel..
Recepto vertinimas:
Tėvo košėIngridientai:Nuoviras nuo cepelinų ~ 1LPerlinės kruopos - 200grŠviežios bulvės - 4-5 vntGaminimasKai nuo cepelinų lieka nuoviras, vanduo, tai ji ne išpilti. Išvirti jame kruopas. Iberti žiupsnelį druskos. Sutarkuoti bulvė..
Recepto vertinimas: