17 rezultatų ieškant "zieve"
Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Citrusinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukštelio vanilinio cukraus 2 gabalėliai cukranendrįų cukraus ½ smulkinto raudonojo čili pipiro 2 šaukštas smulkiai Supjaustyto laiškinio česnako 1 šaukštas aliejaus ½ šaukšto d..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Abrikosų varškė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g šviežių abrikosų 100 ml vandens vienos citrinos sultys vienos citrinos susmulkintos žievelės 300 ml smulkaus cukraus 2 kiaušiniai 50 g sviesto Gaminimas: Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir ..
Recepto vertinimas:
Obuoliai apelsinų žievelių padaže
Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..
Recepto vertinimas:
Šatrijos raganų kepsnysIngridientai:600 g kiaulienos (be kaulų), 1—2 svogūnai, prieskonių, kadagio uogų, burokėlių rūgšties, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilam..
Recepto vertinimas:
Varškės tortasIngridientai:1 kg varškės, 200 g sviesto, 1 stiklinė cukraus, l00g riešutų, 100 g razinų, 200 g vaisių, 1 citrina.Gaminimas Sviestą išsukti su cukrumi, varškę permalti, riešutus, razinas, vaisius susmulkinti, citriną sutarkuoti su žieve, į sviestą dėti varškę..
Recepto vertinimas:
Bandelės su citrinų žievelėmis
Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos su smidraisIngridientai:200 g karštai rūkytos jautienos filė, 1 kg jaunų smidrų (šparagų), 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai natūralaus vynuogių acto, žiupsnelis smulkintų petražolių lapelių.Gaminimas Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su krevetėmis ir apelsino žievele
Rizotas su krevetėmis ir apelsino žieveleIngridientai:4 porcijoms: 36 didelės šviežios krevetės; 90 g sviesto; 1 smulkiai sukapotas nedidelis svogūnas; 350 g rizotas ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; Ką tik sutarkuota 1 apelsino žievel..
Recepto vertinimas:
Avokado salotos su kumpiuIngridientai:4 greipfrutai, 125 g plonai pjaustyto šaltai rūkyto kumpio, 175 g gražgarsčių, 2 avokadai, aguonų padažo.Gaminimas Daržovių skustuku nulupkite pusę vieno greipfruto žievės. Supjaustykite ją plonais šiaudeliais; 2 minutes pavirinkite ant mažos ug..
Recepto vertinimas:
Aštrios meliono salotosIngridientai:6 porcijos: 1 didelis oranžinis arba geltonas melionas (apie 1,4 kg), 2 nedideli žali melionai (apie 1,4 kg), 1/2 raudonojo svogūno, 1 apelsinas, 250 ml jogurto be priedų, 15 ml (1 šaukštas) medaus. Gaminimas Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau...
Recepto vertinimas:
Kavos kokteilisIngridientai:0,5 stiklinės užplikytos šaltos kavos, l arbatinis šaukštelis cukraus, 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos arba obuolių sulčių, 0,5 stiklinės grietininių arba pieninių ledų, malta citrinos ar apelsinų žievė, šiek tiek maltos kavos.Gaminimas Užplikyt..
Recepto vertinimas:
Marinuotos slyvos su cinamono žievele
Marinuotos slyvos su cinamono žieveleIngridientai:1kg. vengrinių slyvų, stiklinė 6% acto, stiklinė vandens, 250g. cukraus, keletas gvazdikėlių, cinamono žievelė. Gaminimas Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įb..
Recepto vertinimas:
Švediški Bananai Kitaip (alė sautė)
Švediški Bananai Kitaip (alė sautė)Ingridientai:Vienai porcijai :Banano (nunulupto)Skiltelės pieniško šokolado (be riešutų)Rutuliuko Vanilinių ledųPurškiamos grietinėlės (nebūtinai, nes ir taip saldu, bet smaližiai tegul užsideda)FolijosGaminimasNenulupto banano žievę Ties išlin..
Recepto vertinimas: