25 rezultatų ieškant "zemuogiu"
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g baltos duonos arba sausainių, 20 g sviesto, 1-2 šaukštai susicukravusio medaus, pusė stiklinės uogų (žemuogių, aviečių, serbentų, agrastų,vynuogių). Gaminimas: Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ..
Recepto vertinimas:
Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai kefyro, 2 šaukštai cukraus, ½ šaukštelio vanilinio cukraus, 200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cukrus suplakami. U..
Recepto vertinimas:
Uogų ir bananų kokteilis Ingridientai: 1 bananas supjaustytas gabalėliais 2 puodeliai uogų - braškių (šviežių ar užšaldytų), žemuogių , gervogių , ar kitų uogų 1/2 puodelis, mažų ledo gabalėlių 2 puodeliai jogurto 1/4 puodelio medus Gaminimas: Sudėkite visus ing..
Recepto vertinimas:
Žemuoginis pienas Ingridientai: 1-2 puodeliai pieno saujelė žemuogių 1-3 šaukšteliai pieno Gaminimas: Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis p..
Recepto vertinimas:
Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..
Recepto vertinimas:
Ledų desertas su uogomisIngridientai: 400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių ) 175g raudonųjų serbentų 175g aviečių 50g cukraus pudros 30-40 ml grietinėlės 500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių) Gaminimas: Į dubenį suberti nuplautus raudonu..
Recepto vertinimas:
Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2.2 šaukštai grietinėlės, 3.2 šaukštai kefyro, 4.2 šaukštai cukraus, 5.½ šaukštelio vanilinio cukraus, 6.200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cu..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ragaišio, baltos duonos arba sausainių, 20 g sviesto, 1-2 valg. šaukštai susicukravusio medaus, 1/2 stiklinės uogų (žemuogių, aviečių, serbentų, agrastų, vynuogių). Gaminimas: Ragaišis, balta duona arba s..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su šokoladiniu sviestu
Saldūs sumuštiniai su šokoladiniu sviestu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ragaišio, ruginės duonos arba sausainių, 50 g šokoladinio sviesto, 1-2 arbat. šaukšteliai pieno, agrastų, vynuogių, žemuogių arba aviečių Gaminimas: Šokoladinis sviestas išsukamas, įpilama truputį ši..
Recepto vertinimas:
Uogų gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g uogų (žemuogių, braškių, aviečių, serbentų), 2,5 stiklinės virinto vandens, medaus ar cukraus, spalvoto ledo gabaliukų. Gaminimas: Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninam..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Žemuogės cukruje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg žemuogių, 300g cukraus, 2g citrinos rugšties. Gaminimas: Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85&..
Recepto vertinimas:
Žemuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg žemuogių, 1kg cukraus. Gaminimas: Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių. Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant puta..
Recepto vertinimas:
Žemuogių sriubaIngridientai:1/2l. pieno, 4 kiaušiniai, 150 g cukraus, 2—3 stiklinės žemuogių, 1/2l. virinto vandens.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maišant, užvirinama, o sutirštėjus atvėsinama. Žemuogės pe..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su žemuogėmIngridientai:500g. naminės varškės, 125g. manų kruopų, 3 kiaušiniai, 150g. smulkaus cukraus, 5 stiklinės šviežių žemuogių, pakelis vanilinio cukraus pudros, kepimo miltelių, po žiupsnelį tarkuotų apelsino ir citrinos žievelių.Gaminimas Kiaušinių tr..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir želė tortas su braškėmis
Jogurto ir želė tortas su braškėmisIngridientai:150 g maltų džiūvėsėlių; 75 g margarino; 3 valg. š. cukraus; 10 arb. š. želatinos; 500 g jogurto; 1 citrinos sultys ir trinta citrinos žievelė; 3 baltymai; 100 ml grietinėlės; 400 g braškių; 1 pak. braškių arba žemuogių skonio ž..
Recepto vertinimas:
Vaisiai drebučiuoseIngridientai:3 obuoliai, 10 slyvų, 1 stiklinė aviečių, žemuogių ar vyšnių, 3 kriaušės, 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos, 3 valgomieji šaukštai cukraus, 3 stiklinės vandens, 1 g citrinos rūgšties.Gaminimas Nulupti ir susmulkinti obuoliai bei kriaušės 10 min...
Recepto vertinimas:
Desertas "Uogų žiedas"Ingridientai:6 porcijos 500 g braškių arba žemuogių, 4 kiaušinių tryniai, 210 g cukraus, 500 ml grietinėlės, 100 g biskvito, 100 ml raudonojo vyno, mėtų papuošti.Gaminimas Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarv..
Recepto vertinimas:
Žemuogių tortas „Jamaika“Ingridientai:Tešlai: 120 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g cukraus; 75 g sviesto; Miltų kočiojimui. Įdarui: 4 arb. š. želatinos; 30 g krakmolo; 250 ml pieno; 2 valg. š. cukraus; 6 valg. š. romo; 15..
Recepto vertinimas:
UOGŲ KREPŠELISIngridientai:100g braškių50g mėlynių50g raudonųjų serbentų50g geltonųjų serbentų50g žemuogių 100g uogų džemo 100g mėgstamo likerio (geriausia kokosinio)100g plaktos grietinėlės200g sluoksniuotos tešlosGaminimasTešla: į 500g miltų sudėkite mieles i..
Recepto vertinimas:
ŽEMUOGIŲ UOGIENĖ SU OBUOLIŲ SULTIMIS
ŽEMUOGIŲ UOGIENĖ SU OBUOLIŲ SULTIMISIngridientai:1kg žemuogių1kg cukraus1 stiklinė obuolių sulčiųGaminimasUogas perrenkame, surušiuojame į dideles ir mažas. Smulkias sutriname medine trintuve, suberiame cukrų ir gerai išmai..
Recepto vertinimas:
Žemuogių uogienėIngridientai:500 g šviežių žemuogių, 500 g cukraus, truputis spirito, pusė stiklinės vandens.GaminimasŽemuoges perrenkame, sudedame į dubenį (emaliuotą arba molinį), apšlakstome spiritu, pabarstome cukrum..
Recepto vertinimas:
Žemuogių ir rabarbarų marmeladas
Žemuogių ir rabarbarų marmeladasIngridientai:0,5 kg žemuogių tyrės, 1,5 kg rabarbarų, 1 kg cukraus.GaminimasParuoštus ir supjaustytus rabarbarus suberti į puodą ir maišant virti ant mažos ugnies, kol pradeda tirštėti. Tada supilti..
Recepto vertinimas:
Žemuogių ir aviečių lapų mišinys
Žemuogių ir aviečių lapų mišinysIngridientai:***GaminimasSudžiovinti po porą saujų žemuogių ir aviečių lapų. Juos sutrinti. Sumaišyti po 4 šaukštelius susmulkintų žemuogių ir aviečių lap%..
Recepto vertinimas: