Vaisiai drebučiuose
Ingridientai:3 obuoliai,
10 slyvų,
1 stiklinė aviečių, žemuogių ar vyšnių,
3 kriaušės,
3 arbatiniai šaukšteliai želatinos,
3 valgomieji šaukštai cukraus, 3 stiklinės vandens,
1 g citrinos rūgšties.
Gaminimas
Nulupti ir susmulkinti obuoliai bei kriaušės 10 min. pavirinami parūgštintame vandenyje. Virimo pabaigoje sudedamos susmulkintos slyvos ir uogos.
Į atvėsintą, nukoštą nuovirą sudedama ištirpinta želatina, cukrus ir šiuo mišiniu užpilami formelėse sudėti vaisiai bei uogos. Gauta masė sustingdoma. Tiekiama desertinėse lėkštelėse. Galima papuošti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!