25 rezultatų ieškant "vynu"
Moliuskai su vynu ir česnaku Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1,75 kg moliuskų šaukšto aliejaus 2 šaukštų sviesto 3 smulkiai kapotų česnako skiltelių smulkinto svogūno 150 ml sauso baltojo vyno arba sidro šviežių petražolių lapelių maltų juodųjų pipirų druskos citrinos skil..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su raudonu vynu
Bulvių salotos su raudonu vynu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 300 g. salierų, 2 obuoliai, 0,5 stiklinės jautienos sultinio. Padažui: 6 šaukšteliai raudonojo vyno. 6 šaukšteliai aliejaus, 2 šaukštai acto, 1 šaukštelis garstyčių, 1 svogūnas, 2 tryniai, pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viščiukas 1 kg (gali būti tik blauzdelės),2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,200 g imbiero šaknies,2 apelsinų sultys,1 skiltelė česnako,200 g žaliųjų vynuogių be kauliukų,pundelis petražolių,1 šaukštas svies..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vynuogėmis džemo patale
Vištiena su vynuogėmis džemo patale Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 didelių vištienos krūtinėlės filė arba kalakutienos gabalėlių,1 šaukšto margarino ar sviesto,½ stiklinės vynuogių be kauliukų,¼ stiklinės obuolių ar serbentų džemo,1 šaukšto sauso chereso arba balto sau..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su grybais ir vištiena
Kiaušinienė su grybais ir vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g savo sultyse virtų grybų, 1 poras, 3 šaukštai margarino, l,5 stiklinės virtos arba keptos vištienos, 0,5 stiklinės šviežių žirnių arba konservuotų žirnelių, gabalėlis saliero, 3 kiaušiniai, 1 rūgštus obuol..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Vynuogių padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g. vynuogių, arba 100 g. razinų 3/4 stiklinės vandens, 1,5 šaukšto margarino, 1,5 šaukšto miltų, 1 stiklinė sultinio arba vandens, 0,5 stiklinės grietinėlės, 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis cukraus, druskos. Gaminimas: Vyn..
Recepto vertinimas:
Menkė troškinta su vynuogėmisIngridientai: 500g menkės 300g grietinėlės svogūno 200g vynuogių aliejaus kepimui Vegetos kario juodųjų pipirų Gaminimas: Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite gr..
Recepto vertinimas:
Kumpio suktinukai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g pievagrybių 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1/8 l grietinės 1/8 l baltojo vyno druskos ir maltų baltųjų pipirų 1 kiaušinis 8 virtos kumpio riekelės [400g] 2 maži pomidorai 75g tarkuoto ementalio ar kito sūrio petra..
Recepto vertinimas:
Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu
Silkė su džiovintais vaisiais ir vynuIngridientai: 2 silkių filė 100g džiovintų abrikosų 100g dziovintų slyvų 50g razinų 1 stiklinės pusiau saldaus balto vyno Džiovintus vaisius užpilame vynu ir palaikome 2 valandas, įdedame silkę ir marinuojame dar 3-4 valandas. Patiek..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..
Recepto vertinimas:
Elnienos ragu su raudonuoju vynu
Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..
Recepto vertinimas:
Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..
Recepto vertinimas:
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..
Recepto vertinimas:
Naminių vynuogių kompotas žiemai
Naminių vynuogių kompotas žiemai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Reikės: vynuogių. Sirupui: 3 litrai vandens; 1 kg.cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas sudedame į stiklainius.Išvirtu sirupu užpilame uogas ir uždarome dangteliais. ..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su vynuogėmis
Vištienos salotos su vynuogėmisIngridientai:os salotos su vynuogėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maišymas Sudėti..
Recepto vertinimas: