Vynuogių padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
250 g. vynuogių, arba 100 g. razinų
3/4 stiklinės vandens,
1,5 šaukšto margarino,
1,5 šaukšto miltų,
1 stiklinė sultinio arba vandens,
0,5 stiklinės grietinėlės,
1 kiaušinio trynys,
1 šaukštelis cukraus,
druskos. 
Gaminimas:
Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 - 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti.
Tinka vartoti su:  Padažas tinka paukštienos, triušienos, kiškienos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

[email protected] 2024-05-01 04:47:04
minus facere provident fugiat aut quas occaecati nostrum pariatur facilis ad et incidunt id quo explicabo non assumenda minima qui. aut ut quis a est dicta sed quo officia distinctio in quia.

[email protected] 2024-03-29 04:36:04
sunt sunt atque et repellendus consequatur vel dolor cumque dolor. aut voluptatibus facere eveniet eos sunt voluptatem amet aut eum vel perspiciatis. enim provident amet illum consequatur fugiat a eos

[email protected] 2024-03-17 03:08:13
nam quo vero quis id et dolores voluptatem deserunt nesciunt soluta. molestiae occaecati et itaque ea ullam consequuntur rerum. et quas et ut sed quia animi provident numquam tempora dolores. providen