11 rezultatų ieškant "virtiniai is bulviu ir varskes"
Bulviniai virtiniai su mėsos padažu
Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių 1 šaukštelis kepimo miltelių 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1/2 stiklinės džiūvėsėlių 1/2 svogūno 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono truputis malto muskato ri..
Recepto vertinimas:
Virtiniai su kopūstais ir grybais
Virtiniai su kopūstais ir grybaisIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens, 1 šaukštai aliejaus, druskos. Įdarui: 1/2 kg kopūstų, 1 svogūnas, 100 g džiovintų grybų. 1 šaukštas sviesto, druskos Gaminimas Įdarui džiovintus grybus išverdame pas..
Recepto vertinimas:
Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais
Virtiniai, įdaryti varške ir špinataisIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens, 1 šaukštai aliejaus, druskos. Įdarui: 200 g varškės, 1 kiaušinis, 500 g špinatų, 1 svogūnas, šaukštas sviesto, maltų pipirų, maltų muskatų, druskos.Gaminima..
Recepto vertinimas:
KukoraiIngridientai:7—8 bulvės, 3 šaukštai miltų, druskos. Įdarui: 2—3 morkos, 1 svogūnas, 50 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami mažd..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų virtiniai su kopūstais
Ruginių miltų virtiniai su kopūstaisIngridientai:Tešlai: po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų, kiaušinis, 0,5 stiklinės pieno, druskos. Įdarui: 500 g troškintų kopūstų, 100 g spirgučių, 2 vidutinio dydžio svogūno galvutės. Padažui: 40 g sviesto arba margarino, svog..
Recepto vertinimas:
Kiniški virtiniaiIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 50 ml verdančio vandens, 25 ml šalto vandens, pusė šaukšto aliejaus. Įdarui: 75 g kiaulienos faršo, 3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų, 1 šaukštelis sauso vyno, 1 šaukštelis rudo cukraus, pusė šaukšto sojų padažo..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru
Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaruIngridientai:Tešlai: 1 kiaušinis; 1 stiklinė vandens; 2 stiklinės miltų; Truputis druskos; Miltų kočiojimui. Įdarui: 3 stiklinės bulvių košės; 3 valg. š. aguonų; Druskos.Gaminimas Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškoč..
Recepto vertinimas:
KINIŠKI VIRTINIAIIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 50 ml verdančio vandens, 25 ml šalto vandens, pusė šaukšto aliejaus.Įdarui: 75 g kiaulienos faršo, 3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų,1 šaukštelis sauso..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški virtiniaiIngridientai:Tešlai:1 kiaušinis,1 (nepilna) stiklinė vandens,2 stiklinės miltų, truputis druskos,miltų kočiojimui.Įdarui:3 stiklinės bulvių košės,3 šaukštai aguonų,druskos.GaminimasIš te..
Recepto vertinimas:
Bulviniai virtiniai su mėsos padažu
Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 3 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės džiūvėsėlių, 1/2 svogūno, 1 stiklinė ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai virtiniai su mėsos padažu
Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 3 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės džiūvėsėlių,1/2 svogūno, 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono,truputis malto muskato riešuto, druskos..
Recepto vertinimas: