Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru

Ingridientai:
Tešlai:

1 kiaušinis;
1 stiklinė vandens;
2 stiklinės miltų;
Truputis druskos;
Miltų kočiojimui.

Įdarui:

3 stiklinės bulvių košės;
3 valg. š. aguonų;
Druskos.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškočiojame iš jos didelį lakštą. Jį supjaustome nedideliais gabalėliais. Įdarui bulvių košę sumaišome su aguonomis ir žiupsneliu druskos. Įdarą dedame ant vieno tešlos gabalėlių krašto, užlenkiame ir formuojame virtinius. Kraštus gerai suspaudžiame, kad verdant neišsileistų. Virtinius verdame pasūdytame vandenyje. Patiekiame su grietine arba spirgučiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!