Bulviniai virtiniai su mėsos padažu
Ingridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
3 kiaušiniai,
2 šaukštai miltų,
1/2 stiklinės džiūvėsėlių,
1/2 svogūno,
1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono,
truputis malto muskato riešuto,
druskos, aliejaus.
Padažui:
400 g maltos kiaulienos,
3 šaukštai kečupo,
1 šaukštas čili padažo,
1 skiltelė česnako,
druskos.
Gaminimas
Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.
Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalįį tešlos, įį viduįrį dedame keletąą kubelių su svogūūnais, suformuojame virtįinį ir iššverdaįme pasūūdytame vandenyje, atsąąąargiai iššimame.ččč Galima virti skrudintoms bulvėms skirtamež vieliniame krešpšelššyje.
Keptuvėėje be riebalųų kepame maltą kiaulieną. Kai mėėsa apkepa, įdedame kečupo, čili padažo, druskos, susmulkinto česnako. Patiekiame karštą su karštais virtiniais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!