Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Ingridientai:
12 vidutinio didumo virtų bulvių,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
3 kiaušiniai,
2 šaukštai miltų,
1/2 stiklinės džiūvėsėlių,
1/2 svogūno,
1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono,
truputis malto muskato riešuto,
druskos,
aliejaus.

Padažui:
400 g maltos kiaulienos,
3 šaukštai kečupo,
1 šaukštas čili padažo,
1 skiltelė česnako,
druskos.

Gaminimas
Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.
Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame keletą kubelių su svogūnais, suformuojame virtinį ir išverdame pasūdytame vandenyje, atsargiai išimame. Galima virti skrudintoms bulvėms skirtame vieliniame krepšelyje.
Keptuvėje be riebalų kepame maltą kiaulieną. Kai mėsa apkepa, įdedame kečupo, čili padažo, druskos, susmulkinto česnako. Patiekiame karštą su karštais virtiniais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!