Virtas bulvių vyniotinis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
7 – 8 virtos bulvės,
100 g manų kruopų,
150 g miltų,
2 kiaušiniai,
50 g riebalų,
1 svogūnas,
250 rūkytos mėsos arba dešros,
50 g džiūvėsių,
80 g sviesto.
Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu galus užriškite ir dėkite į verdantį vandenį. Virkite 45 minutes. Nuėmę servetėlę, supjaustykite riekelėmis, apliekite tirpytu sviestu.
Tinka vartoti su: Valgykite su kopūstais arba špinatais
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!