20 rezultatų ieškant "virinti"
Duonos gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 litrai vandens,1 kg džiovintos duonos,500 g cukraus,25 g razinų,50 g mielių. Gaminimas: Užvirinus vandenį, sudedama duona ir pavirinama 15 minučių. Nuėmus nuo ugnies, palaikoma 3—4 valandas. Po to nukošiama, į skystį suberiamas cukru..
Recepto vertinimas:
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan
Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 kiaušinių 80 g juodos kiniškos arbatos (geriausiai tinka Ulongo arbatos lapai) 3 šaukštai druskos Gaminimas: Virti kiaušinius tol, kol jie bus 90% išvirę, tada šaukštu lengvai įskelti lukštą. Mažame puode užv..
Recepto vertinimas:
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiekis :10 porcijų 0,5kg sūdytų lašinių [vienas gabalas] 60gr. druskos 30gr. cukraus 100gr medaus 3-4 lauro lapeliai 10 žirnelių juodųjų pipirų truputis baziliko Gaminimas: Užvirti 1l vandens, suberti druską, cuk..
Recepto vertinimas:
"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..
Recepto vertinimas:
Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..
Recepto vertinimas:
Tortas "Kalėdinė eglutė" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Paplotėliams reikia: 500 g “Malsenos” miltų, 300 g cukraus, 300 g sviesto, 10 kiaušinių, pakelio van. cukraus, 2 st. tirštos uogienės. Pieno glajui: 200 g cukraus, 200 ml pieno, pakelio van. cukraus. Gaminimas: Išs..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Reikia tešlai: 3 stiklinių miltų, 200 g vegan margarino, ¾ stiklinės sojos pieno, druskos. Kremui: 0,5 l sojos pieno, 1 stiklinės cukraus, 1-2 šaukštai krakmolo, 250 g vegan margarino, riešutų ar kokių nors vaisių. Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 l mėsos arba kaulų sultinio, 3 rauginti agurkai, 2 šaukštai miežinių kruopų, 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 30 g džiovintų baravykų, 150 g grietinės, pipirų, lauro lapų, druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Duonos ir manų apkepas su vyšniomis
Duonos ir manų apkepas su vyšniomisIngridientai:200 g galtos tarkuotos duonos, 500 g vyšnių, 200 g manų kruopų, 1l. pieno, 100 g cukraus, 120 g margarino, 3 kiaušiniai, 20 g migdolų arba kitokių riešutų, druskos.Gaminimas Į verdantį pieną sudėti kapotus riešutus, margariną, kruopas..
Recepto vertinimas:
Manų košėIngridientai:8 - 10 šaukštai manų kruopų, 2 stiklinės pieno, 1 stiklinė vandens , 1 šaukštas sviesto arba margarino, 2 šaukštai uogienės, 3 šaukteliai cukraus, druskos, pagal skonį. Gaminimas Užvirinti pieną su vandeniu, virinti ant nedidelės ugnies. Kai pienas su va..
Recepto vertinimas:
Irisai (Sauliaus)Ingridientai:mažiausiai 400 ml indas virinimui, šviežios grietinės indelis (250ml), 300 g. cukraus, (galima dėti žemės riešutų), šaukštas sviesto.Gaminimas Į indą supilti pusę kiekio cukraus. Virinti ir maišyti tol kol pasidarys skysta ir ruda masė. Kai tarp rudos m..
Recepto vertinimas:
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)Ingridientai:5 puodeliai daržovių sultinio, 3 v. š. aliejaus, 1 svogūno galva, supjaustyta, 2 puodeliai apvalių ryžių, 1 puodelis balto vyno, 3 česnako skiltelės, išspaustos, 400 g jūros gėrybių mišinio, druskos, pipirų, šviežių kapotų petr..
Recepto vertinimas:
RABARBARŲ IR DŽIŪVĖSIŲ SRIUBAIngridientai:150 g kvietinių džiūvėsėlių600 g rabarbarų1,5 l vandens100 g cukraus1 kiaušinis250 ml rūgpieniogvazdikėliscinamonovanilinio cukrausGaminimasRabarbarus nulupti, nuplauti, supjaustyti n..
Recepto vertinimas:
DUONOS APKEPAS SU VYŠNIOMIS IR MANŲ KRUOPOMIS
DUONOS APKEPAS SU VYŠNIOMIS IR MANŲ KRUOPOMISIngridientai:200 g galtos tarkuotos duonos500 g vyšnių200 g manų kruopų1 l pieno100 g cukraus120 g margarino3 kiaušiniai20 g migdolų arba kitokių riešutųdruskosGaminimasĮ verdantį pieną..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI SVOGŪNAIIngridientai:4 kg mažų svogūnų ropučių180 g cukraus105 g druskos520 g 9% acto1,5 g cinamonolauro lapų 1,5 l vandensGaminimasGeriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia išvirti marinatą. Į emaliuot..
Recepto vertinimas: