RABARBARŲ IR DŽIŪVĖSIŲ SRIUBA
Ingridientai:150 g kvietinių džiūvėsėlių
600 g rabarbarų
1,5 l vandens
100 g cukraus
1 kiaušinis
250 ml rūgpienio
gvazdikėlis
cinamono
vanilinio cukraus
Gaminimas
Rabarbarus nulupti, nuplauti, supjaustyti nedideliais kubeliais ir virinti 2 minutes su prieskoniais, cukrumi ir džiūvėsiais. Paruošti uždarą: trynį išplakti su rūgpieniu ir nuolat maišant, supilti į puodą su sriuba. Baltymą išplakti vaniliniu cukrumi ir po arbatinį šaukštelį sudėti į sriubos lėkštes.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!