25 rezultatų ieškant "vienos kepsnys"
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..
Recepto vertinimas:
Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Rugštynių sriubaIngridientai: Sultiniui: Vienos vištos nugarėlės Svogūno Lauro lapų pipirų druskos Sriubai Rugštynių Morkos Bulvių prieskonių sriubai Gaminimas: Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supaja..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Obuolių uogienė su imbieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg rūgščių obuolių 1 arbatinis šaukštelis šviežių imbierų 200 ml vandens vienos citrinos sultys ir susmulkintos žievelės ½ kg smulkaus cukraus 1 žiupsnis natrio benzoato Gaminimas: Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ..
Recepto vertinimas:
Abrikosų varškė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g šviežių abrikosų 100 ml vandens vienos citrinos sultys vienos citrinos susmulkintos žievelės 300 ml smulkaus cukraus 2 kiaušiniai 50 g sviesto Gaminimas: Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir ..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelėsIngridientai: 50g mielių 1 stiklinės pieno 5 šaukštų cukraus 1 kiaušinio 100g sviesto arba margarino 500g miltų 2 šaukštų kavos miltelių 0,5 kiaušinio Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami u�..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotosIngridientai: 350g rūkytos arba keptos vištienos meliono agurko 2 persikų 15-20 migdolų indelis jogurto Gaminimas: Melioną perpjaukite per pusę . Iš vienos jo pusės išimkite sėklas ir išskobkite minkštimą . Kitą meliono pusę nulupkite ir supjaustykite k..
Recepto vertinimas:
Citrininis pyragas Ingridientai: 350 gramų miltų, 350 gramų cukraus, 3 šaukštelių kepimo miltelių, 6 kiaušinių, 3 citrinų Gaminimas Trinant sviestą su cukrumi įmušti po vieną kiaušinį ir pilti sulčių (iš 2 citrinų). Galima įberti trintos citrinos žievelės. Suberti milt..
Recepto vertinimas:
Braškių putėsiai 1 kiaušinio baltimo vienos mažos stiklinės cukraus vienos mažos stiklinės braškių(netrintų) Gaminimas: Perskelkite kiaušinį, į didesnį indą supilkit kiaušinio baltymą, išmaišyti su elektriniu plaktuvu (maišyti pirmu greičiu) ir maišyti iki tol, kol ..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas pagal Jūratę Ingridientai: 200 gr. sviesto, 2-3 st. cukraus (pagal receptą 3 st., bet man užtenka 2: vienos į tešlą, vienos obuolių įdarui); 4 st. miltų, šiek tiek kepimo miltelių; daug obuolių (aš dedu apie 1.5 - 2 kg); vanilinio cukraus; 1 citrinos sulči�..
Recepto vertinimas:
Lašiša su majonezu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5kg. lašišos 2.2 stiklinės žuvies sultinio; stiklinė namie pasidaryto majonezo; 3.2 šaukštai smulkiai sukapotų šviežių krapų, pipirų Gaminimas: Nuskuskite, nuplaukite ir išskroskite lašišą. Įdėkite į didelį prikaistuvį..
Recepto vertinimas:
Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..
Recepto vertinimas:
Žuvis su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šaldytos žuvies, aliejaus kepti, miltų, 2.10 česnako laiškų, keletas citrinos skiltelių garnyrui, puodelis sultinio, druskos, pipirų, vienos citrinos sultys, 3.2 kiaušinio baltymai. Padažui: 4.1 citrinos sultis, 5.4 česnako la..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos “Romantika“
Vištienos salotos “Romantika“Ingridientai:os salotos “Romantika“ Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maiš..
Recepto vertinimas:
Austriškas "Vienos kepsnys"Ingridientai:5—6 bulvės, 600 g kiaulienos, 2 morkos, 2 petražolių šaknys, salieras, 3 svogūnai, 3 kvepiantieji pipirai, maltų pipirų, 2 lauro lapai, šaukštas paruoštų krienų, druskos.Gaminimas Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu va..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas avienos kepsnysIngridientai:800 g avienos (nugarinės, šlaunies), prieskonių, prieskoninių daržovių (morkų, svogūnų, česnako, petražolių ir kt.), 20 g riebalų, druskos.Gaminimas Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgš..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos kumpisIngridientai:800 g. lieso jautienos kumpio, 2 šaukštai Vusterio padažo, kalendrų grūdelių, jautienos prieskonių mišinio, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, 1-2 plėšyti laurų lapeliai, šaukštas aliejaus, druskos, 200 g. nedidelių morkų, 150 g. porų,..
Recepto vertinimas: