Austriškas "Vienos kepsnys"

Ingridientai:
5—6 bulvės,
600 g kiaulienos,
2 morkos,
2 petražolių šaknys,
salieras,
3 svogūnai,
3 kvepiantieji pipirai,
maltų pipirų,
2 lauro lapai,
šaukštas paruoštų krienų,
druskos.
Gaminimas
Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu vandeniu, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir 1 val. troškinama ant silpnos ugnies. Po to sudedamos stambiai tarkuotos daržovės, kubiukais supjaustytos bulvės ir vėl kepama, kol bulvės suminkštės. Mėsa išimama ir supjaustoma griežinukais. Daržovės, sumaišytos su krienais, patiekiamos atskirai. Valgoma su salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!