25 rezultatų ieškant "vienos"
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..
Recepto vertinimas:
Sūdytas avienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 3 šaukštai druskos, 0,5 šaukšto salietros, šaukštelis garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti. ..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, lauro lapas, čiobrelių, 400 g svogūnų, 1 kg bulvių, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada ..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..
Recepto vertinimas:
Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Avienos vyniotinis su obuoliais
Avienos vyniotinis su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 500 g obuolių, 100 g razinų, druskos, pipirų, garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 v..
Recepto vertinimas:
Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti avienos griežinėliai
Paniruoti kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g avienos, kiaušinis, šaukštas miltų, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiauši..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, stiklinė ryžių, riebalų, 2 svogūnai, 200 g džiovintų slyvų, cinamono. Gaminimas: Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įverti druskos, pipirų, įpilti vandens, 10 minučių patroškinti, ta..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas su pupelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, kmynų, stiklinė ryžių, 100 g pupelių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti vandens ir troškinti. Atskirai išvirti ryžius, pupeles. Ryžius pakepin..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, 4 morkos, 4 pomidorai, šaukštas pomidorų padažo, druskos, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūnus, morkas. Tada įdėti supjaust..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Rugštynių sriubaIngridientai: Sultiniui: Vienos vištos nugarėlės Svogūno Lauro lapų pipirų druskos Sriubai Rugštynių Morkos Bulvių prieskonių sriubai Gaminimas: Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supaja..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Obuolių uogienė su imbieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg rūgščių obuolių 1 arbatinis šaukštelis šviežių imbierų 200 ml vandens vienos citrinos sultys ir susmulkintos žievelės ½ kg smulkaus cukraus 1 žiupsnis natrio benzoato Gaminimas: Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ..
Recepto vertinimas:
Abrikosų varškė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g šviežių abrikosų 100 ml vandens vienos citrinos sultys vienos citrinos susmulkintos žievelės 300 ml smulkaus cukraus 2 kiaušiniai 50 g sviesto Gaminimas: Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir ..
Recepto vertinimas:
Avienos kukuliai padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 115 g avienos, 25 g pyrago, 35 g vandens, 15 g svogūnų, 15 g miltų, 10 g riebalų, 100 g pomidorų padažo, 150 g priedo, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvolio..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g ryžių, 315 g vandens, 120 g avienos, 130 g morkų, 50 g svogūnų, 60 g lajaus, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 ..
Recepto vertinimas:
Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..
Recepto vertinimas: