25 rezultatų ieškant "lauro"
Vegan agurkienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras vandens, 1 stiklinė virtų perlinių kruopų, 1 morka, 1 svogūnas, 1 didelis agurkas, 20 g aliejaus, 2 šaukšteliai susmulkinto česnako, 1 šaukštelis mairūno, keletas lauro lapelių, prieskoninės druskos. Gaminimas: Morką sutarkuoki..
Recepto vertinimas:
Salotos su kepta kalakutiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kepto kalakuto nuopjovos 0,5 stiklinės ryžių 100 g rūkyto kumpio stiklinė sultinio (iš kubelio) 2 skiltelės česnako po 200 g raudonosios ir žaliosios paprikų lapkotinio saliero stiebų 4 pomidorai, 2 š..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Prancūziška sriuba Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 l vandens, 2 pomidorai, saliero šakelė, 125 g rūgštynių, 5 – 6 bulvės, 2pomidorai, 80 g sviesto, druska, pipirai, lauro lapai. Gaminimas: Porus, salierus, rūgštynes supjaustykite ir apkepkite svieste. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su grietine ir grybais
Bulvių sriuba su grietine ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l. Vandens, 0,5 l. Grietinės, 3 – 4 bulvės, 100 g. šviežių arba 10 g. džiovintų grybų, 1 svogūnas, 60 g. riebalų (margarino ), 30 g. miltų, 2 – 3 kiaušiniai, druska, kmynai, lauro lapas, krapai. Gaminimas: N..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Baravykai drebučiuose Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų baravykų kepurėlių, 2 kietai virti kiaušiniai, 0,5 grybų sultinio, 1 šaukštelis želatinos, 1 virta morka, Lauro lapeliai, Druska. Gaminimas: Grybus sudėti į dubenėlį. Supjaustytas morkas bei kiau..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
ŽuvienėIngridientai: 500g žuvies 1 svogūnas 1 morka 100g ryžių (arba buvlvių) lauro lapelių Maltų juodų pipirų pagal skonį Krapų Gaminimas Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
„Virintas vanduo“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Provanse ši sriuba vadinama Aigo-boulido ir, išskyrus sriubą iš kirvio, yra pati pigiausia, kokią tik galima išvirti. Puikiai tinka šaltą ir apsiniaukusią dieną, kartu su vaniliniais pyragaičiais desertui arba tada, kai norisi tik ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas (Lauros)Ingridientai:Kakavos, cukraus, grietinėlės, vandens.Gaminimas Užvirti vandenį, išmaišyti vandenyje kakavą. Įdėti cukrų,grietinėlę. Viską gerai išmaišyti. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Rūkyto sūrio sriuba (Lauros)Ingridientai:100 gr. rūkyto lydyto sūrio, 150 gr. pievagrybių, 2 vidutinės bulvės, 1 morka, 1 kūbelis grybų sultinio(maggi), druskos ir pipirų.Gaminimas Į puodą įdedame supjaustytas kubeliais bulves,užpilame vandeniu ir verdame iki pusiau gatavumo, poto įm..
Recepto vertinimas:
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)Ingridientai:210 g baltojo cukraus, 240 g vandens, 80 g sviesto, 6 kiaušiniai, 160 g kondensuoto pieno, 180 g miltų, 2,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.Gaminimas Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada ..
Recepto vertinimas:
Pagalvėlės su vyšniomis (Lauros)
Pagalvėlės su vyšniomis (Lauros)Ingridientai:150g varškės, 6 šaukštai pieno, 6 šaukštai aliejaus, 80g smulkaus cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 300g miltų, truputis druskos, 1 pak. kepimo miltelių, 450g vyšnių be kauliukų, konservuotų sirupe, kondensuoto pieno, žiupsnelis malto cin..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu
Vištienos salotos su ananasais ir kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 1,5 kg vištienos 2 gvazdikėliai 3 šalavijo lapai 1 lauro lapas Rozmarino šakelė 4 susmulkinti saliero stiebai 1 nedidelis susmulkintas svogūnas 1 nulupta ir kubeliais supjaustyta bulvė 1 didelė nulupta ir supjaustyta morka 1..
Recepto vertinimas:
Rizotas su menke ir apelsinais
Rizotas su menke ir apelsinaisIngridientai:4-6 porcijoms: 1 kg šviežios menkės (su kaulais); 2 dideli prisirpę apelsinai; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai sukapoti nedideli svogūnai; 1 nuskusta ir smulkiai supjaustyta vidutinio dydžio morka; 1 supjaustytas plonais griež..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)
Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)Ingridientai:1 kg saulėje prinokusių pomidorų (arba 1 skardinė konservuotų be odelių); 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 1 aitrioji paprika (chile serrano); 1-2 šakelės šviežių petražolių; ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 3 v..
Recepto vertinimas:
Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)
Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)Ingridientai:225 g juodųjų pupelių; 1 lauro lapas; 100 g šoninės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 pomidoras; 3 valg. š. aliejaus; 125 ml pieno; 750 ml mėsos sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2 kartus ant pei..
Recepto vertinimas:
Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)
Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)Ingridientai:6-8 aitriosios paprikos (chiles californias); 2 pomidorai; 1 svogūnas; 3-4 česnako skiltelės; 1 valg. š. pomidorų padažo; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; ½ arb. š. maltų kmynų; 800 g liesos jautienos be kaulų; 5 valg. �..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Bulvinis plokštainis (Lauros) (foto)
Bulvinis plokštainis (Lauros) (foto)Ingridientai:15 vidutinių bulvių; 2 aguročiai; 2 valg. šaukštai aliejaus; 2 valg. šaukštai miltų; 1/4 stiklinės šilto pieno; druskos ir pipirų pagal skonį.Gaminimas Sutarkuojame bulves ir aguročius, suberiame miltus, supilame aliejų, pieną, pagar..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletai (Lauros)Ingridientai:250 g grybų; ½ stiklinės ryžių; 1 vidutinio dydžio svogūnas; 1 vidutinio dydžio kiaušinis; Šiek tiek miltų arba džiūvėsėlių; druska ir pipirai pagal skonį.Gaminimas Išvirti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vandenį, kuriame virė grybai, pasū..
Recepto vertinimas:
Užkandėlė iš sūrio (Lauros)Ingridientai:100 g sūrio skonio traškučių; 150 g sūrio; 2 skiltelės česnako; 2 valg. š. majonezo; sauja pistacijų arba anakardžio riešutų.Gaminimas Traškučius sukapoti, sūrį sutarkuoti, česnaką išspausti, idėti majonezo ir kapotus riešutukus. Vis..
Recepto vertinimas:
Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)
Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)Ingridientai:5 vištienos ketvirčiai, 500 ml lieso kefyro (arba jogurto), druskos ir pipirų (pagal skonį), 2 arb. š. kario prieskonių, 1 arb. š. raudonėlių, 2 skiltelės česnako.Gaminimas Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į..
Recepto vertinimas: