20 rezultatų ieškant "vandenyje"
Pupelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pupelėsmorkospetražolėssvogūnaspomidorų tyrės arba pomidorų sultys Gaminimas: Pupeles 4-5 val mirkyti šaltame vandenyje, paskui vandenį nupilti. Virti pupeles vandenyje, kol suminkštės. Įpjaustyti morkų, petražolių, svogūno. Kai daržov..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 – 4 virtos bulvės, 1 salieras, 3 – 4 šaukštai šviežių virtų grybų, 3,5 šaukšto majonezo, druska. Gaminimas: Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje gr..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Salotos su mėsa prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Makaronų – 250g Mėsos – 250g Marinuotų grybų – 250g Pomidorų – 250g Augalinio aliejaus – 50g Porų – 50g Citrinos sulčių – 50g Juodųjų pipirų – pagal skonį Drusko..
Recepto vertinimas:
Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru
Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 žalių bulvių 5 virtos bulvės 300 g kiaulienos faršo 2 stiklinės džiovintų grybų 1 svogūnas druska pipirai margarinas Padažui: 200 g margarino 200 g grietinės druska Gaminimas: Žalias bulves nuskutame ir suta..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Makaronų sriuba su spanguolėmis
Makaronų sriuba su spanguolėmisIngridientai: 200g (žvaigždučių) makaronų 1,5 litro vandens 100g spanguolių 2 šaukštai krakmolo 60g cukraus 50g grietinės Paruošimo būdas: Makaronus išvirti šiek tiek sūdytame vandenyje . Vandenį užvirti , suberti spanguoles , cukrų ir ..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Salotos su paprika Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g kalafiorų, 100 g pupelių, 3 vidutinio dydžio morkos, 1 svogūnas, 1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos, druskos, pipirų. Padažui: 1/2 poro ryšulėlis petražolių, 1 valg. šaukštas pomidorų padažo, 1 valg. šaukštas majonezo, 2 valg. ..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Pupelių paštetas Ingridientai: 2 stiklinių pupelių 200 g svogūno 200 g morkų aliejaus kmynų 3 šaukštų linų sėmenų druskos Pupeles užmerkti vandenyje. Kai gerai išbrinks, virti tame pačiame vandenyje. Susmulkinti svogūnus, apkepti aliejuje. Stambiai sutarkuoti morkas ir a..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su sūriu ir vaisiais
Saldūs sumuštiniai su sūriu ir vaisiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g baltos duonos, 20 g sviesto, 50-60 g tarkuoto arba lydyto sūrio, 100 g vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų, persikų), 1 arbat. šaukštelis išgliaudytų riešutų. Gaminimas: 1 būdas. Duona aptepama sviestu, ant..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, salieras, 3—4 šaukštai šviežių virtų grybų, 3,5 šaukšto majonezo, druskos.Gaminimas Bulvės ir pasūdytame vandenyje išvirtas salieras supjaustomi kubiukais. Išvirti pasūdytame vandenyje grybai atšaldomi ir ..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžosIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, 50 g druskos, lOO g cukraus, 8-10 juodųjų pipirų žirnelių, šaukštas garstyčių sėklųjuodųjų serbentų šakelė, 2 skė&..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais
Vištų kepenėlių užkandis su ryžiaisIngridientai:250 g vištų kepenėlių,50 g migdolų,200 g šaldytų ar šviežių apvirtų šparaginių pupelių,aliejaus kepimui,1 šaukštas krakmolo,2 šaukštai sojų padažo,2/3 stiklinės vandens,pieno vištų kepenėlėms mirkyti,druskos, pipirų.Gami..
Recepto vertinimas: