Kopūstų salotos (Skirmantės) (foto)
Ingridientai:Kopūstas;
nedidelė morka;
paprika;
Padažui:
100 ml grietinės;
2 š. majonezo.
Gaminimas
Kopūstą susmulkinti į didelį indą, užpilti verdančiu vandeniu ir laikyti 5 minutes. Nupilti vandenį ir dar kartą užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 5 minutes. Perdėti kopūstus į indą su šaltu vandeniu ir leiskite pamirkti mažiausiai pusę valandos (laikiau šaldytuve). Supilti į koštuvą, kad nuvarvėtų vanduo.
Sudėti tarkuotą morką, smulkiai pjaustytą papriką ir užpilti padažu. Gerai išmaišyti ir palaikyti pora valandų šaltai.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!