20 rezultatų ieškant "didumo"

Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys

Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 vidutinio didumo griežtis, 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 svogūnas, sviestas, grietinė, druska. Gaminimas: Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpy..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 šaukštai grietinės arba 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai grietinės, 7 vidutinio didumo pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų arba petražolių..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai, įdaryti grybais

Pomidorai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 vidutinio didumo pomidorų, druskos, pipirų. Įdarui: Grybų, kumpio, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai maltų džiūvėsių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Įdarui grybus troškinti su riebiu kumpiu, į troškinį ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, įdaryti ryžiais

Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Kepti, įdaryti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 1 svogūnas, 2 šaukštai margarino arba kitų riebalų, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, petražolės lapelių, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atri..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiškas sūrio tortas

Pikantiškas sūrio tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 150 g miltų, 100 g margarino, 3 šaukštai šalto vandens, druskos. Įdarui: 100 g lašinių, 2 svogūnai, 150 g „Rambyno” sūrio, 2 raudonieji ankštiniai pipirai, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 1 arbatinis šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Pjemontiškas padažas

Pjemontiškas padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 45g skardinė konservuotų nuvarvintų ir susmulkintų ančiuvių 90g nesūdyto sviesto 5 grūstos česnako skiltelės 2 kiaušinių tryniai pasirinktų pagal pageidavimą šviežių daržovių, 5 cm ilgumo pagaliukais Gaminimas: Vidutinio d..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..

Recepto vertinimas: 4

Pistacijų triufeliai

Pistacijų triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/3 stiklinės išgliaudytų pistacijos riešutų pusė stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 45g nesūdyto sviesto 250g trupinto tamsiojo šokolado 1/3 stiklinės grietinėlės 2 šaukšteliai brendžio arba konjako 1/3 stiklinės sijotų ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos šlaunelių filė, ¼ stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų. Gaminimas: 50..

Recepto vertinimas: 1

Šerbetas su citrina

Šerbetas su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: . Gaminimas: Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite ½ stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite ½ stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..

Recepto vertinimas: 0

Karamelės padažas

Karamelės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklinę cukraus 2.1/2 stiklinės vandens. Gaminimas: Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydam..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniškosios krevečių salotos

Ispaniškosios krevečių salotos Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. vidutinio didumo virtų krevečių; 2.2 dideli apelsinai; mažas salotų ryšulėlis, nedidelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 3.2 šaukštai raudonojo vyno acto; 4.1/4 stiklinės alyvų aliejaus..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų ir krevečių salotos

Agurkų ir krevečių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 ilgas agurkas druskos 2.375g vidutinio didumo šviežių krevečių 3.1/4 stiklinės ryžių acto šaukštas rafinuoto cukraus pudros 4.1/4 šaukštelio sojų padažo 5.1/4 šaukštelio smulkiai tarkuoto šviežio imbiero šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 1

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 3 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės džiūvėsėlių,1/2 svogūno, 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono,truputis malto muskato riešuto, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: didumo