Meksikietiškos salotos

Ingridientai:
450 g viščiuko, 250 g salierų,
125 g raudonosios saldžiosios paprikos,
150 g svogūnų, 200 g salotų,
200 g salotų užpilo,
100 g alyvuogių, cukraus, druskos.

Salotų užpilas:
1,5 kiaušinio (trynių),
4 g sausų garstyčių, 1 svogūnas,
4 g krapų, 15 g dygliuotojo kapario,
75 g 3% acto, 85 g alyvuogių aliejaus, koriandro žalumos, 3 g druskos.
Gaminimas
Kepto viščiuko filė supjaustyti siaurais ruoželiais. Nuvalytą salierą sutarkuoti. Saldžiąją papriką, svogūną ir salotas supjaustyti siauromis juostelėmis. Daržoves ir mėsą sudėti į indą ir įpilti salotų prieskonių. Prieš patiekiant salotas papuošti alyvuogėmis, salotų lapais ir svogūnais.

Virtus kiaušinio trynius pertrinti pro sietelį, sumaišyti su sausomis garstyčiomis, druska, pjaustytais svogūnais, krapais, koriandro žaluma ir kapariu. Actą gerai išmaišyti su alyvų bei kukurūzų arba saulėgrąžų aliejumi ir apipilti pagamintą masę. Viską išmaišyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!