11 rezultatų ieškant "ungurio sriuba"
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Ungurys su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 ungurio gabaliukų (maždaug po 200 g) 2 šaukštų citrinos sulčių druskos 150 g morkos 100 g saliero 4 porų 100 g cukinijos 40 g sviesto 0,5 šaukštelio cukraus 4 šaukštų sauso baltojo vyno 50 g fermentinio sūrio 2 šaukštų garsty..
Recepto vertinimas:
Ungurys su grybų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ungurio (apie 1,5 kg) 6 šaukštų sviesto 2 pjaustytų morkų 3 porų pjaustytos baltosios dalies 12 marinuotų svogūnėlių 3 nuluptų česnako skiltelių 100 g pjaustytų sūdytų lašinukų salierų šakelės 2-3 petražolių stiebų lau..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..
Recepto vertinimas:
Virtas ungurysIngridientai:800g ungurio, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, petražolė, salieras, poras, svogūnas), 1 stiklinė baltojo vyno, druskos, 1 stiklinė krienų padažo(žiūrėti "Padažai").Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir..
Recepto vertinimas:
Troškintas ungurysIngridientai:800 g ungurio, 2 citrinos, 20 g sviesto, 2 svogūnai, saliero, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, mairūno), 1/2 stiklinės baltojo vyno, druskos, miltų ar džiūvėsėlių.Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, paš..
Recepto vertinimas:
Ungurys, keptas orkaitėjeIngridientai:800 g ungurio, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą ne..
Recepto vertinimas:
Daniški sumuštiniai su rūkytu unguriu
Daniški sumuštiniai su rūkytu unguriuIngridientai:6 šviesios duonos riekės, 40 g sviesto, rūkytų ungurių, tuščialaiškių česnakų, 3 kiaušiniai, druskos, pipirų, 30 g sviesto.Gaminimas Verdant sumaišykite kiaušinių trynius su baltymais, įberkite druskos, pipirų ir 30g. sviesto..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustome 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepame keptuvėje su alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus..
Recepto vertinimas: