20 rezultatų ieškant "triusienos troskinys"
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Šaltas aštrus padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 - -1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 1 kiaušinio trynys, 3 - 4 šaulštai aliejaus, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 šaukštelis cukraus, (2 šaukštai kapotų žalumynų arba pomidorų ..
Recepto vertinimas:
Razinų padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto miltų, 2 stiklinė sultinio arba daržovių nuoviro, 0,5 stiklinės vyno, 0,5 stiklinės razinų, druskos, aštraus padažo, cukraus, 2 šaukšteliai stiprios kavos ar arbatos, (2 šaukštai rauginto ..
Recepto vertinimas:
Tirštas kiaušinių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 3 šaukštai miltų, 0,5 litro pieno ar sultinio ir pieno mišinio, 1 - 2 kiaušiniai, 2 šaukštai citrinos sulčių ar baltojo vyno, truputis muskato, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Miltu..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..
Recepto vertinimas:
Virta triušiena su baltuoju padažu
Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Triušienos maltiniaiIngridientai:1/2kg triušienos, 40g sviesto ar triušio riebalų, 2 riekelės pyrago, 1 kiaušinis, truputis pieno, prieskonių, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų ..
Recepto vertinimas:
Triušis folijojeIngridientai:Triušis, 250 g rūkytų vištų krūtinėlių, 4 šaukštai sauso raudonojo vyno, 5 šaukštai miltų, 3 svogūnai, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų), 8 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną supjaustome �..
Recepto vertinimas:
Nicos triušisIngridientai:1,5 kg triušienos, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 dideli svogūnai, 1 kg pomidorų, 2 skiltelės česnako, stiklinė balto sauso vyno, 24 juodos alyvuogės, citrina, petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti jame triušien�..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Triušienos kotletaiIngridientai:1 kg. triušienos, 100g. lašinukų, 0,5 stiklinės pieno, 2 batono riekelės, 1 šaukštas sviesto, 1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis ba..
Recepto vertinimas: