20 rezultatų ieškant "smulkaus"

Šaldyti vaisiai

Šaldyti vaisiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušinių baltymai jums patinkantys vaisiai 3 dl smulkaus cukraus 1 1/2 dl cukraus pudros popierius maistui vynioti Gaminimas: 1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite ..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių šerbetas su kalvadosu

Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės karamelėje

Kriaušės karamelėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 – 12 mažų kriaušių 500 ml smulkaus arba nerafinuoto cukraus 300 ml verdančio vandens 2 valgomieji šaukštai citrinų sulčių 2 mažos cinamono lazdelės 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus vanduo Gaminimas: Nulupkite kriau�..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų uogienė moliūge

Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti česnakai

Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sumuštinis

Agurkų sumuštinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 15 agurkų ½ l vandens 100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito 300 ml smulkaus cukraus 25 ml druskos 50 ml geltonųjų garstyčių grūdelių 4 krapų stiebeliai pipirai Gaminimas: Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos grieži..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių uogienė su imbieru

Obuolių uogienė su imbieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg rūgščių obuolių 1 arbatinis šaukštelis šviežių imbierų 200 ml vandens vienos citrinos sultys ir susmulkintos žievelės ½ kg smulkaus cukraus 1 žiupsnis natrio benzoato Gaminimas: Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų varškė

Abrikosų varškė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g šviežių abrikosų 100 ml vandens vienos citrinos sultys vienos citrinos susmulkintos žievelės 300 ml smulkaus cukraus 2 kiaušiniai 50 g sviesto Gaminimas: Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė su čiobreliais

Obuolienė su čiobreliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg obuolių 100 ml vandens 600 ml smulkaus cukraus 1 žiupsnelis askorbino rūgšties 1 žiupsnelis natrio benzoato čiobreliai Gaminimas: Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite o..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai sausainiai

Imbieriniai sausainiaiIngridientai: 1 gab. imbiero šaknies ( apie 2 cm.) 125 g. sviesto 125 g. miltų 50 g. krakmolo 50 g. smulkaus cukraus žiupsnelis vanilės, malto imbiero Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, įdėt į šaldytuvą 0,5 val , kad atšaltų. Kai atšals fo..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų sausainiai

Riešutų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kiaušinis, 2.1stiklinė labai smulkaus cukraus, pusė šaukštelio vanilės, 3.4 šaukštai miltų, 4.100g smulkiai kapotų riešutų. Gaminimas: Kiaušinį labai gerai išplakti ir iš eilės po truputį sudėti visus kitus produktus. Gera..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs sausainukai

Sūrūs sausainukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 puodeliai miltų; 2 valg. šaukštai smulkaus cukraus; 1 arb. šaukštelis druskos; 1 valg. šaukštas sausų mielių; 1 puodelis vandens; 1 valg. šaukštas sviesto arba margarino; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1 kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR MOLIŪGŲ KREMAS

OBUOLIŲ IR MOLIŪGŲ KREMAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5kg. obuolių, 0,5kg. moliūgų, citrina, 2 šaukštai želatinos, 0,25l. grietinėlės, pusė stiklinės vandens, 50g. romo, šaukštas smulkaus cukraus. Gaminimas: Nuluptus obuolius ir moliūgą supjaustyti plonomis skiltelėmis. Ap�..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės su varške

Bulvinės bandelės su varškeIngridientai:600 g bulvių, 1 stikl. varškės, 7 kiaušiniai, 0,5 stikl miltų, 1,5 šaukštelio smulkaus cukraus, šiek tiek druskos. Gaminimas TEŠLA: Virtas bulves pertrinti, suberti miltus, druską, įmušti 3 kiaušinius (jų baltymus geriau išplakti ..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Ruginių miltų virtiniai su kopūstaisIngridientai:Tešlai: po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų, kiaušinis, 0,5 stiklinės pieno, druskos. Įdarui: 500 g troškintų kopūstų, 100 g spirgučių, 2 vidutinio dydžio svogūno galvutės. Padažui: 40 g sviesto arba margarino, svog..

Recepto vertinimas: 4

Varškės apkepas su žemuogėm

Varškės apkepas su žemuogėmIngridientai:500g. naminės varškės, 125g. manų kruopų, 3 kiaušiniai, 150g. smulkaus cukraus, 5 stiklinės šviežių žemuogių, pakelis vanilinio cukraus pudros, kepimo miltelių, po žiupsnelį tarkuotų apelsino ir citrinos žievelių.Gaminimas Kiaušinių tr..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos salotos su smidrais

Jautienos salotos su smidraisIngridientai:200 g karštai rūkytos jautienos filė, 1 kg jaunų smidrų (šparagų), 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai natūralaus vynuogių acto, žiupsnelis smulkintų petražolių lapelių.Gaminimas Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, ..

Recepto vertinimas: 0

Pagalvėlės su vyšniomis (Lauros)

Pagalvėlės su vyšniomis (Lauros)Ingridientai:150g varškės, 6 šaukštai pieno, 6 šaukštai aliejaus, 80g smulkaus cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 300g miltų, truputis druskos, 1 pak. kepimo miltelių, 450g vyšnių be kauliukų, konservuotų sirupe, kondensuoto pieno, žiupsnelis malto cin..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis padažas

Vanilinis padažasIngridientai:(4-6 porcijos)0,5 l pieno, 80 g smulkaus cukraus, 30 g vanilinio kremo2 šaukštai vanilinio cukraus, 2 šaukštai romo.GaminimasIšmaišome kremo miltelius 1/8 l pieno. Likusį pieną užviriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame piene išmaišytus kremo milte..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: smulkaus