Malta mėsa ant iešmo (Skirmantės) (foto)
Ingridientai:400-500 g maltos mėsos;
0,5 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas;
2 š. supjaustytų šviežių žolelių; (neturėjau, tai įdėjau džiovintų žolelių mišinio)
2 trintos česnako skiltelės;
1-2 a.š. maltų juodųjų pipirų;
1 a.š. druskos;
1-2 š. aliejaus.
Gaminimas
Medinius iešmelius reikia maždaug 20 minučių pamirkyti vandenyje.
Sumaišyti visus faršo produktus ir palikti pastovėti. Vėliau ant iešmų formuoti pailgas 8-10 cm ilgio mėsos bandelės. Sudėti iešmus į aliejumi pateptą skardą ir kepti 15-20 min 225C temperatūroje kelis kartus apverčiant.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!