13 rezultatų ieškant "marcipanu mase"
Ypatingasis obuolių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių, 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grie..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai rutuliukaiIngridientai:80 migdolų, 400 g marcipanų masės, 125 g miltinio cukraus, 100 g maltų migdolų, šaukštas rožinio vandens, šaukštas vyšnių degtinės, kiaušinis.Gaminimas Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vieną minutę. Suverčiame į kiaurasamtj, perliej..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)
Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)Ingridientai:400 g marcipanų masės, 180 g smulkaus cukraus, 3 kiaušinių baltymai. Įdarui: 300 g sviesto arba margarino, 220 g. šokoladinio skonio cukraus miltelių, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 3 kiaušinių tryniai. Skoniui suteikti: ..
Recepto vertinimas:
Tortas su kiviais ir mangaisIngridientai:Tešlai: 250 g rupių kvietinių miltų; ½ pak. kepimo miltelių; 1 vanilės lazdelė; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 75 g medaus; 1 citrinos sultys; 75 g sviesto arba margarino; 3 valg. š. pieno; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 3 kiviai; 3 mang..
Recepto vertinimas:
Slyvų pyragas su marcipanaisIngridientai:Tešlai: 250 g miltų; 20 g mielių; 125 ml pieno; 2 valg. š. cukraus; 1 valg. š. sviesto arba margarino; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 1 valg. š. romo; Cinam..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais
Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosaisIngridientai:8 pyragėliams: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 2 valg. š. cukraus; 125 ml šilto pieno; 40 g sviesto arba margarino; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 375 g miltų. Įdarui: 100 g įvairių riešutų ir razinų mišinio ..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais
Vyniotinis su abrikosais ir marcipanaisIngridientai:Tešlai: Apie 200 ml pieno; 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 8 valg. š. cukraus; 4 valg. š. sviesto arba margarino; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis. Įdarui ir užpilui: 300 g konservuotų abrikosų; 400 g marcipanų masės (žiūrėti sk..
Recepto vertinimas:
Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliaiIngridientai:8 pyragėliams: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 4 kiviai; 2 papajos; 100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. baltojo romo; 1 trynys.Gaminimas Jei naudojate šaldytą s..
Recepto vertinimas:
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaruIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 maži obuoliai; 50 g razinų; 40 g plokštelėmis pjaustytų ..
Recepto vertinimas:
„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais
„Vėjo malūnėliai“ su apelsinaisIngridientai:8 pyragėliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 60 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. apelsinų džemo; 1 valg. š. apelsinų likerio; 2 valg. š. maltų migdolų; 1..
Recepto vertinimas:
Kalėdinės žvaigždutės su cinamonu
Kalėdinės žvaigždutės su cinamonuIngridientai:Apie 30 žvaigždučių: 2 baltymai; 100 g cukraus pudros; 100 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; 1 kupinas arb. š. cinamono miltelių; 300 g maltų migdolų; 150 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); Žiups..
Recepto vertinimas:
Migdoliniai Kalėdų sausainiaiIngridientai:250 g sviesto; 300 g cukraus; 100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 1 kiaušinis; 2 arb. š. cinamono; ½ arb. š. malto kardamono; Žiupsnelis maltų gvazdikėlių; Žiupsnelis muskato riešuto; Žiupsnelis drusk..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas: