6 rezultatų ieškant "treni"
Marinuotos trešnėsIngridientai:1 kg trešnių, 800 g cukraus, 1/2 stiklinės vyšnių lapų trauktinės, 2 g citrinų rūgšties, stiklinė vandens.GaminimasVieną stiklinę trešnių lapų supjaustyti juostelėmis, už..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas:
Trešnių sirupasIngridientai:1 l trešnių sulčių, 800 g cukraus, 3 g citrinų rūgštiesGaminimasTrešnių sultis pakaitinti, ištirpinti jose cukrų ir citrinų rūgštį, užvirti, nugraibyti putas ir, išpilsčius..
Recepto vertinimas:
Trešnių kompotasIngridientai:1 l vandens imama 650- 750 g cukrausGaminimasTrešnės į stiklainius dedamos nenuplikytos, todėl indą reikia talpiai pridėti, sukrečiant, kad daugiau sutilptų. Grūsti negalima, nes trešnes galima sužeisti, jo..
Recepto vertinimas:
Trešnės savo sultyse be cukraus
Trešnės savo sultyse be cukrausIngridientai:***GaminimasTrešnes nuplauti, išimti kauliukus, labai talpiai (truputį paslegiant) sudėti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti 85° C temperatūroje 0,5 I talpos stiklainius 25 min., 11-30 min. Jei stiklainiai..
Recepto vertinimas:
Geltonos trešnės su juodaisiais serbentais
Geltonos trešnės su juodaisiais serbentaisIngridientai:1 kg trešnių, 200 g juodųjų serbentų. Sirupui: 1 l vandens, 300 g cukrausGaminimasUogas gerai nuplauti. Iš trešnių išimti kauliukus. Paruoštas uogas talpiai sudėti į stiklaini..
Recepto vertinimas: