Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lašiša

Ingridientai:
Pakuotė sluoksniuotos tešlos,
200 g šaltai rūkytos ir tiek pat virtos atvėsintos lašišos,
šaukštelis citrinų sulčių,
šaukštas smulkintų šviežių krapų,
150 ml natūralaus jogurto.
Gaminimas
Sluoksniuotą tešlą šiek tiek pakočiokite. Iš lakšto išpjaukite maždaug 8 cm skersmens apskritimus. Išdėliojusi juos kepimo popieriumi ištiestoje skardoje, kepkite 200°C karštumo orkaitėje 10 minučių.

Abiejų rūšių lašišą susmulkinkite ir sumaišykite su krapais, citrinų sultimis, jogurtu. Jei reikia, pasūdykite. Gauta mase aptepkite atvėsusius pyragėlius. Tiekite puoštus krapų šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!