20 rezultatų ieškant "tarkuotu bulviu blynai"
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..
Recepto vertinimas:
Tarkuotų bulvių košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l pieno, 6 stambios bulvės, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos, sviesto pagal skonį. Gaminimas: Žalias bulves stambiau ar smulkiau sutarkuoti, perplauti šaltu vandeniu, vandenį nupilti.Užvirinti pieną.Imti mažus tarkuotų bulvių gn..
Recepto vertinimas:
Bulvių tortukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 porcijoms reikės : 1 kg bulvių, 100 g sviesto, 2 stiklinių tarkuotų džiūvėsių, 100 g parmezano, 100 g aštraus fermentinio sūrio, svogūno laiškų, 2 paprikų, raudonojo svogūno, 4 šaukštų aliejaus, druskos, pipirų, pagardų, česnako..
Recepto vertinimas:
Tarkuotų bulvių sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 1 kiaušinis 2 šaukštai riebalų 1 stiklinė grietinės druskos Gaminimas: Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šau..
Recepto vertinimas:
Sūrio sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g miltų, 200 g margarino, druskos, pieno, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pa..
Recepto vertinimas:
Morkų pyragasIngridientai: 250g miltų 200 g cukraus nepilna stiklinė aliejaus 3 kiaušiniai 2 šaukšteliai cinamono 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis tarkuotų muskato riešutų 2 stiklinės tarkuotų morkų 1/2 stiklinės razinų Pagaminimo būdas: Miltus išmaiš..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Bulvinė pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, 200g dešros ar kumpio, 200g sūrio, 5 kiaušiniai, pomidorų padažo, druskos,prieskonių. Gaminimas: Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių..
Recepto vertinimas:
Sūrio sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g. miltų, 200 g. margarino, druskos, pieno, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai suberiami ant lentos, sudedamas susmulkintsa margarinas, suberiama druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai kočiojama..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, 0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų, 1,5 šaukštelio druskos, 1 tarkuota petražolė, 4 šaukštai ištirpinto sviesto, 1 šaukštelis aštraus padažo. Gaminimas: Vištieną..
Recepto vertinimas:
Avienos ir pupelių troškinys su grybais
Avienos ir pupelių troškinys su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g avienos, 2.1 šaukštas sviesto, 3.2 svogūnai, 4.500 g pupelių ankščių, 5.2 stiklinės vandens arba sultinio, 6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės, 8.2 šaukšteliai miltų, 9.2 �..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su faršu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos, 20 g taukų arba margarino, 150-200 g faršo, 1 arbat. šaukštelis krakmolo, 3 valg. šaukštai grietinės, 1 valg. šaukštas vandens, 1 valg. šaukštas virtų burokėlių, 1 svogūnas, 1/4 rauginto agurko, ..
Recepto vertinimas:
Angliškas tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: po 150 g miltų ir margarino arba sviesto, po 1/2 šaukštelio druskos ir tarkuotų citrinų žievelių, šaukštas cukraus pudros, žiupsnelis vanilinio cukraus. Kremui: 125 g varškės, 4 šaukštai tiršt..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g salotų mišinio (tinka „Salpronės“ aisbergo, radičio salotų ir tarkuotų morkų Mix’as), 30g agurkų, 10g porų, 60g aliejiniu kilkių..
Recepto vertinimas:
Morkų ir obuolių sklindžiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g morkų, 95g tarkuotų obuolių, 60g pakepintų svogūnų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus. Gaminimas: 160g nuvalytų ir tar..
Recepto vertinimas:
Itališkai paruošti makaronaiIngridientai:500 g makaronų 100 g sviesto 200 g pomidorų tyrės 150 g sūrio druskosGaminimasMakaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir iškrėsti į kiaurasamtį. Gilios keptuvės dugną ištepti sviestu, pabarstyti tarkuotu sūriu ir sudėti pusę..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai krienų padažeIngridientai:8 kiaušiniai, 200g juodos duonos, 30g sviesto, 50g lietuviško sūrio. Padažui: 40 g sviesto, 1—2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė vandens, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, druskos, cukraus.Gaminimas Duona supj..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas: