Tarkuotų bulvių sklindžiai
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
12 bulvių
1 kiaušinis
2 šaukštai riebalų
1 stiklinė grietinės
druskos
Gaminimas:
Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje.
Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų.
Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų.
Tinka vartoti su: Sklindžiai valgomi su grietine ar bruknių uogiene.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!