Sūrio sausainiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
300 g miltų,
200 g margarino,
druskos,
pieno,
tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminimas:
Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pabarstomą tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl iškočiojamą, pabarstomą ir t. t. Taip kartoti tris kartus. Paruošta tešla iškočiojamą 0,5 cm storumo lakštu, supjaustoma pailgomis lazdelėmis, aptepama kiaušiniu, pabarstomą tarkuotu sūriu ir kepama.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!