16 rezultatų ieškant "tamsaus"
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g džiovintų abrikosų 100 g tamsaus (pusiau saldaus) arba pieninio šokolado plytelių 50 g baltojo šokolado plytelių Gaminimas: Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami..
Recepto vertinimas:
Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu
Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g cukruotų abrikosų 100g tamsaus (pusiau saldaus) arba pieniškojo šokolado plytelių 50g baltojo šokolado plytelių Gaminimas: 1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykit..
Recepto vertinimas:
„Traškantys” pyragaičiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g tamsaus šokolado 50 g sviesto arba margarino 3 maistiniai šaukštai cukraus 600 ml kukurūzinių dribsnių 75 ml kokoso drožlių kietos formelės Gaminimas: 1. Sulaužykite gabalėliais šokoladą. 2. Sudėkite į puodą ma..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta aluje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500g jautienos 40g riebalų, druskos, pipirų 1 svogūnas 1 šaukštas garstyčių 1/2 l tamsaus alaus kmynų susmulkintos citrinos žievelių keletas duonos plutelių Gaminimas: Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su d..
Recepto vertinimas:
Citrinos marinatas vištienai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 didelės česnako skiltelės 2.100 ml alyvų aliejaus 3.3 šaukšteliai tamsaus rudo cukraus 4.2 šaukšteliai švelnaus acto 5.1 - 2 šaukšteliai garstyčių 6.50 ml šviežių citrinos sulčių 7.50 ml šviežių apelsinų ar laimo..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu
Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 šaukštai tamsaus sojų padažo, 2.1 maža, plonai supjaustyta aitrioji paprika, 3.3 šaukštai skaidraus skysto medaus, 4.350 g nuvalytos ir gabalėliais supjaustytos lašišos filė. Gaminimas: Į puodą supilame s..
Recepto vertinimas:
Salotos su paukščių kepenėlėmis
Salotos su paukščių kepenėlėmisIngridientai:250g. virtų paukščių kepenėlių, 4 riekės sumuštinių duonos, 2 svogūnai, 2 šaukštai smulkintų žalumynų, nedidelė gūžė Pekino kopūstų, 3 šaukštai alyvų aliejaus, šaukštas tamsaus sojų padažo, druskos, maltų pipirų.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Lašišų šašlykai su medumi ir sojų padažu
Lašišų šašlykai su medumi ir sojų padažuIngridientai:350 g lašišos filė. Marinatui: 3 šaukštai tamsaus sojų padažo, 3 šaukštai skaidraus skysto medaus, nedidelis čilis.Gaminimas Lašišą supjaustome nedideliais gabalėliais. Atskirame inde sumaišome sojų padažą, smulkiai sup..
Recepto vertinimas:
Rizotas su obuoliais ir cukinijomis
Rizotas su obuoliais ir cukinijomisIngridientai:4 porcijoms: 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai; 1 citrinos sultys; 2 valg. š. pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 4 nuskustos ir mažais kubeliais supjaustytos vidutinio dydžio bulvės;..
Recepto vertinimas:
Atogrąžų aromatasIngridientai:1 puodelis užplikytos kavos; Cukrus; 3 arb. š. tamsaus romo; 1 arb. š. vanilės esencijos; Pienas; Žiupsnelis kakavos.Gaminimas Nedidelį puodelį kavos pasaldinti cukrumi, sumaišyti su 3 arb. š. tamsaus romo ir 1 arbatiniu šaukšteliu vanilės esencijos. Už..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai "Triufeliai"Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 200 g maltų migdolų, 50 g miltų. Įdarui: 150 g tamsaus šokolado, 2 valg. šaukšt. konjako, 3 kiaušinių tryniai, 125 g sviesto, 100 g cukraus pudros. Glajui: 200 g tamsaus šokolado, 1 arbat. šaukšt. ..
Recepto vertinimas:
Aluje troškinta antisIngridientai:1 antis; 1 obuolys; 1 sauja razinų; 1 svogūnas; 1 stiklinė virtų ryžių; Druskos ir kvapiųjų pipirų; Muskato riešuto; Baziliko; 500 ml tamsaus alaus; 100 g majonezo; 100 g sūrio.Gaminimas Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razi..
Recepto vertinimas:
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumiIngridientai:70 g margarino; 250 g medaus; 200 g cukraus; 125 ml tamsaus alaus; 1 kiaušinis; ¼ arb. š. malto kardamono; ¼ arb. š. maltų gvazdikėlių; 1 nubrauktas arb. š. cinamono; 2 valg. š. romo; Trinta citrinos žievelė; 3 lašai karčių..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
ANTIS ALUJEIngridientai:1 antis1 obuolys1 sauja razinų1 svogūnas1 stiklinė virtų ryžiųdruskoskvapiujų pipirųmuskato riešutobaziliko0,5 l tamsaus alaus100 g majonezo100 g sūrioGaminimasAntį gerai išpalauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, ..
Recepto vertinimas:
ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJEIngridientai:1/2 kg žuvies filė100g miltų1/2 l tamsaus alaus2 kiaušiniaikepimui aliejaus1 citrinos sultyskeli citrinos griežinėliaidruskos, pipirųGaminimasMiltus išmaišyti su alumi ir dviem žiūpsneliais dr..
Recepto vertinimas: