Salotos su paukščių kepenėlėmis
Ingridientai:250g. virtų paukščių kepenėlių,
4 riekės sumuštinių duonos,
2 svogūnai,
2 šaukštai smulkintų žalumynų,
nedidelė gūžė Pekino kopūstų,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
šaukštas tamsaus sojų padažo,
druskos,
maltų pipirų.
Gaminimas
Sumuštinių duoną supjaustome nedideliais kubeliais ir paskrudiname įkaitintoje orkaitėje. Kepenėles pakepiname įkaitintame aliejuje su sojų padažu. Pagardintame pipirais. Pekino kopūstą supjaustome šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais. Sumaišome visus komponentus, pasūdome, pagardiname pipirais ir paliekame 15 minučių pastovėti.
Pastabos:
Paukštienos kepenėlės bus gardesnės ir baltesnės, jei prieš virdami pamirkysite jas piene. Nelaikykite šių salotų pernelyg ilgai, nes sumirks skrebučiai.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!