9 rezultatų ieškant "trauktine 2bciobreliu 2bmedaus"
Obuolių trauktinė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rūgštokų obuolių 2.70 cl specialios 3.švediškos ar paprastos degtinės 4.1 šaukštas nesmulkintų anyžių 5.2 gabalėliai cukranendrių cukraus Gaminimas: Nuplaukite obuolius ir išpjaustykite kotelius. Supjaustykite juos skiltelėmis ir..
Recepto vertinimas:
Karališkasis kokteilisIngridientai: 1. 50g Degtinė 2. 10g Baltas desertinis vermutas 3. 10g Pipirų trauktinė 4. 10g Apelsinų trauktinė 5. 20g Ledo gabaliukasGaminimas Visus nurodytus recepte komponentus sumaišyti stiklinėje su ledu. Patiekti taurėje. Šaltinis: http://www.cocta..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Žvaigždė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vermutas 30g 2. Vyšnių trauktinė 60g 3. Citrinos žievelė 10g 4. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Gėrimus sumaišyti su ledo gabaliukais, įpilti į taurę ir įdėti iš citrinos žievelės išpjautą spiralę. Šaltinis: http:..
Recepto vertinimas:
Kokteilis su citrinaIngridientai: 1. Konjakas 20g 2. Citrinų ar apelsinų likeris 20g 3. Citrinų trauktinė 20g 4. Vyšnios 10g 5. Citrinos griežinėlis 10g 6. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus bei ledo gabaliukus sumaišyti ir įpilti į taurę, kurioje sudėtos vyšnios. P..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Moonlight"Ingridientai:1. Sausas baltasis vynas 30g 2. Citrinų sultys 20g 3. Vyšnių trauktinė 30g 4. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir supilti sumaišytus gėrimus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Juodasis miškas"Ingridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g pusiau saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 125 ml vandens, 125 g sviesto, 250 g rudojo cukraus, 2 kiaušiniai, 125 ml grietinės. Įdaras: 480 ml..
Recepto vertinimas:
Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)
Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)Ingridientai:2 maži avienos karbonadai, 2 maži svogūnai, 50 g riebių lašinių, aliejaus, druskos, 1 čili pipiras, trauktinės.Gaminimas Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvi..
Recepto vertinimas:
Marinuotos trešnėsIngridientai:1 kg trešnių, 800 g cukraus, 1/2 stiklinės vyšnių lapų trauktinės, 2 g citrinų rūgšties, stiklinė vandens.GaminimasVieną stiklinę trešnių lapų supjaustyti juostelėmis, už..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže Ingridientai: 1 didelė vištienos krūtinėlė be odos, 50 gramų spanguolių trauktinės, druskos, 3 kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai sojos padažo, 200 gramų aliejaus skrudinimui, 2 pakeliai..
Recepto vertinimas: