20 rezultatų ieškant "svieziu bulviu patiekalai"
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..
Recepto vertinimas:
Šviežių grybų įdaras Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, druskos, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti ir troškinti riebaluose su kapotais svogūnais, kol išgaruos skystis. Į ..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Velykiniai bulvių kiaušiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g bulvių- 8 nedidelės bulvės (apie 100 g kiekviena) arba 4 didelės bulvės (apie 200 g kiekviena) aliejaus kepimui 0,5 puodelio jogurto 60 g Gouda sūrio, su..
Recepto vertinimas:
Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. salotų lapų,30 g. graikinių riešutų, 25 g. garstyčių, 200 g. ankštinių pipirų, 50 g. aliejaus, 150 g. konservoutų kukurūzų, 20 g. cukraus, 200g šviežių pomidorų, žiupsnelis druskos, 50 g. f..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos su šprotais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 gūžės salotų; 160 g. šprotų; 2 mėlynieji svogūnai; 150 g. virtų bulvių; 160 g. šviežių agurkų; 120 g. šviežių pomidorų; 180 g. mišrainės padažo. Gaminimas: Salotų lapus suplėšome ir sudedame į užkandines lė..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus, citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..
Recepto vertinimas:
Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..
Recepto vertinimas:
Lašiša su majonezu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5kg. lašišos 2.2 stiklinės žuvies sultinio; stiklinė namie pasidaryto majonezo; 3.2 šaukštai smulkiai sukapotų šviežių krapų, pipirų Gaminimas: Nuskuskite, nuplaukite ir išskroskite lašišą. Įdėkite į didelį prikaistuvį..
Recepto vertinimas:
Citrinos marinatas vištienai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 didelės česnako skiltelės 2.100 ml alyvų aliejaus 3.3 šaukšteliai tamsaus rudo cukraus 4.2 šaukšteliai švelnaus acto 5.1 - 2 šaukšteliai garstyčių 6.50 ml šviežių citrinos sulčių 7.50 ml šviežių apelsinų ar laimo..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Tinginėlių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto, 2 morkų,200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių, 100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių, 1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos, 3 daržovių sultinio..
Recepto vertinimas:
Įdaryti makaronai „Rosanella“
Įdaryti makaronai „Rosanella“ Ingridientai: 250 gramų vamzdelio formos makaronų, 2 džiovintos duonos, 125 gramai jautienos faršo, 125 gramai kiaulienos faršo, 1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato, šviežių bazilikų, šviežių raudonėlių, šviežių čiobrelių..
Recepto vertinimas:
Pyragas su špinatais ir sūriuIngridientai:400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos, 225g. šviežių špinatų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, didelis svogūnas, 350g. fetos, ryšelis svogūnų laiškų, 20g. šviežių krapų, 20g. šviežių petražolių, 1/4 šaukštelio tarkuotų muskatų, 100g. s..
Recepto vertinimas: