25 rezultatų ieškant "svieziu"
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Šviežių vaisių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g vandens, 80 g obuolių, 90 g kriaušių, 10 g bulvių krakmolo, 40 g cukraus, 20 g grietinėlės, 1 g cinamono, citrinos rūgšties. Gaminimas: Obuolius ir kriaušes nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklides ir palaikykite parūgštin..
Recepto vertinimas:
Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..
Recepto vertinimas:
Šviežių grybų įdaras Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, druskos, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti ir troškinti riebaluose su kapotais svogūnais, kol išgaruos skystis. Į ..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Velykiniai bulvių kiaušiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g bulvių- 8 nedidelės bulvės (apie 100 g kiekviena) arba 4 didelės bulvės (apie 200 g kiekviena) aliejaus kepimui 0,5 puodelio jogurto 60 g Gouda sūrio, su..
Recepto vertinimas:
Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Šviežių agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g agurkų, 30 g grietinės, krapų, druskos. Gaminimas: Agurkai nulupami supjaustomi griežinėliais, užpilami grietine, druska, krapais. Į agurkų salotas galima pridėti svogūnų laiškų, kietai virto kiaušinio. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Šviežių pomidorų ir agurkų salotos
Šviežių pomidorų ir agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g pomidorų, 45 g agurkų, 15 g svogūnų laiškų, 30 g grietinės, pipirų, krapų, druskos. Gaminimas: Agurkai, pomidorai supjaustomi skiltelėmis, sumaišomi su svogųūnų laiškias, užpilami grietine, apibarstomi prie..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. salotų lapų,30 g. graikinių riešutų, 25 g. garstyčių, 200 g. ankštinių pipirų, 50 g. aliejaus, 150 g. konservoutų kukurūzų, 20 g. cukraus, 200g šviežių pomidorų, žiupsnelis druskos, 50 g. f..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos su šprotais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 gūžės salotų; 160 g. šprotų; 2 mėlynieji svogūnai; 150 g. virtų bulvių; 160 g. šviežių agurkų; 120 g. šviežių pomidorų; 180 g. mišrainės padažo. Gaminimas: Salotų lapus suplėšome ir sudedame į užkandines lė..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus, citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..
Recepto vertinimas:
Šviežių uogų gaivinantis gėrimas
Šviežių uogų gaivinantis gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.3 kg uogų, 3.100 g razinų, 4.700 g cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valand..
Recepto vertinimas:
Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..
Recepto vertinimas:
Lašiša su majonezu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5kg. lašišos 2.2 stiklinės žuvies sultinio; stiklinė namie pasidaryto majonezo; 3.2 šaukštai smulkiai sukapotų šviežių krapų, pipirų Gaminimas: Nuskuskite, nuplaukite ir išskroskite lašišą. Įdėkite į didelį prikaistuvį..
Recepto vertinimas:
Citrinos marinatas vištienai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 didelės česnako skiltelės 2.100 ml alyvų aliejaus 3.3 šaukšteliai tamsaus rudo cukraus 4.2 šaukšteliai švelnaus acto 5.1 - 2 šaukšteliai garstyčių 6.50 ml šviežių citrinos sulčių 7.50 ml šviežių apelsinų ar laimo..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Šviežių agurkų ir medetkų salotos
Šviežių agurkų ir medetkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 agurkai, 2 šaukštai medetkų graižų, krapų, 20 g svogūnų laiškų, 2 šaukštai grietinės ar jogurto, 1 kiaušinis, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti susmulkinta..
Recepto vertinimas:
Tinginėlių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto, 2 morkų,200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių, 100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių, 1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos, 3 daržovių sultinio..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g a..
Recepto vertinimas: